WHIRLPOOL KONYHAGÉP MÁRKABOLT ÉS OUTLET
1133 Budapest, Dráva u. 6.
Nonstop információ és rendelésfelvétel:
(06-70) 222-9-222.
Tegyen egy próbát, HÍVJON MOST!
Akciós mintadarabok
Akciós utolsó dobozos darabok
Klímák/Légkondik
Sütők
Mikrohullámú sütők
Főzőlapok
Elszívók
Mosogatógépek
Hűtőszekrények
Fagyasztók
Mosógépek
Kávéfőzők
Szárítógépek
Víztisztítók
Konyhai kisgépek
Konyhai edények
Tisztítószerek
Főoldal Kapcsolat Szállítás Ajánlatkérés Kosár

Whirlpool SPIW 318 L A++ NEW 5kW Légkondicionáló berendezés

 • TAVASZI AKCIÓ PIACVEZETŐ ÁRAKKAL!!!
 • R32 ÚJ GÁZOS VÁLTOZAT
 • KÖNNYÍTETT ÜGYINTÉZÉSSEL!
 • Az áraink minden klímánknál tartalmazzák a beltéri és
 • kültéri egységet valamint a távirányítót is!
 • Normál ár
  299900,- Ft
  Akciós web ár
  262000,- Ft


  Határidő:
  3-4 munkanap

  Garancia:
  3 év  További tulajdonságok:
  KLÍMA VÁSÁRLÁS KÖNNYEDÉN:

  HA NÁLUNK RENDELI MEG KÉSZÜLÉKÉT A LEGTÖBB ESETBEN AZONNAL ÁTVEHETI!
  AZ EDDIGI NEHÉZKES PAPÍRMUNKÁT MEGCSINÁLJUK ÖN HELYETT 5 PERC ALATT!!!
  AZ ÁTVÉTELHEZ NINCS SZÚKSÉG A SZERELŐ ADATAIRA!

  Mostmár a vevő a vásárlás után, szabadon dönthet, hogy ki szerelje a klímáját!


  Programok:
  •Helyiség méret : 46 - 65 m2 •Fűtő teljesítmény : 5,6 kW •Hűtő teljesítmény : 5,0 kW •Energiaosztály (hűtés/fűtés): A++/A+ •1 W-os StandBy mód •6. érzék technológia •Alvás üzemmód •Auto-újraindítás •Catechin szűrő •Éjszakai üzemmód •Energiatakarékos üzemmód •Extra gyors hűtés/fűtés •Fantasia design •Fehér LED kijelző •HEPA szűrő •Mosható antibakteriális szűrő •Öntisztító funkció •Páramentesítő funkció •Premium Inverter technológia •Round-U hőmérséklet szabályozás •Turbo (Jet) hűtés

  Tartozékok:
  Mosható antibakteriális szűrő
  Catechin szűrő
  HEPA szűrő


  Premium Inverter technológia

  A számos Whirlpool légkondicionálóban megtalálható Inverter Plus technológia precíz hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé, segítségével a kívánt hőmérséklet gyorsan elérhető, melyet aztán az intelligens rendszer automatikusan fenntart. Az eredmény pedig: kényelmes hűtés és energiahatékonyság.

  6. érzék technológia

  A 6. érzék technológia szenzorok segítségével több ponton érzékeli a szoba hőmérsékletét és automatikusan kiválasztja a megfelelő funkciót: hűtés, fűtés, páramentesítés vagy levegőkeringetés. Amennyiben Ön állítja be az értékeket, a készülék a következő bekapcsolásnál emlékezni fog ezekre.

  Öntisztító funkció

  Az öntisztító rendszer megkíméli Önt a kellemetlenségektől, javítja a levegő minőségét és energiatakarékos is. Hűtő vagy páramentesítő üzemmódban a kondenzáció során keletkező víz kimossa a poros szennyeződéseket, melyek a hőcserélőnél keletkeznek. Kikapcsoláskor az öntisztító rendszer a ventilátort még 10 percig üzemelteti, hogy a készülék tiszta és száraz legyen

  1 W-os StandBy mód

  Új, alacsony energiaigényű készenléti üzemmód, mely 66%-kal kevesebb energiát használ fel. Fogyasztása kevesebb mint 1W óránként, így éves szinten több ezer forintot is megtakarít.

  Turbo (Jet) hűtés

  A split klímák gyorshűtés funkciója a távirányító egyetlen gombjának megnyomásával aktiválható. Ekkor a készülék nagy ventilátorsebességgel és maximális kapacitással hűti le a környezetét 18 °C-ra, függetlenül a korábban beállított értékektől.

  Round-U hőmérséklet szabályozás

  Ez a funkció a távirányító érzékelőjének segítségével a használó környezetének hőmérsékletét veszi alapul, hogy ennek a helynek a hőmérséklete biztosan az Ön igényének megfelelő legyen.

  Alvás üzemmód

  Az ébrenlétkor ideálisnak tűnő hőmérséklet túl magasnak vagy túl alacsonynak érzehetjük alvás közben. Ez a funkció automatikusan irányítja a levegőáramlás sebességét és a hőmérsékletet az alvás ritmusának megfelelő legoptimálisabb tartományban tartja.

  Éjszakai üzemmód

  A készülék lekapcsol minden világító jelzést, mely zavarná álmát. 3 különböző üzemmód közül választhat: normál, 6. Érzék és egyéni alvás. Ez utóbbinál saját alvási ciklusának megfelelően állíthatja be a működési időt és a kívánt hőmérsékletet.

  Catechin szűrő

  A Catechin szűrő megszünteti a füstöt és a kellemetlen szagokat.

  HEPA szűrő

  A HEPA szűrő kiszűri a port és akár a 0,3 mikron méretű mikroorganizmusokat.

  Műszaki adatok:
  BOLTVEZETŐ AJÁNLÁSA: Független, általunk jól ismert szerelőcsapatot ajánlunk Önnek, Budapesten és környékén: 2022-ben sztenderd körülmények mellett 74.800Ft áron. Főbb előnyök: Nincs kiszállási díj, sem a felméréskor, sem a szereléskor. Szezon közepén is igyekszünk gyors szerelést biztosítani. Ingyenes helyszíni felmérés minden esetben még a szerelés előtt. Leszervezzük a szerelés adminisztrációját Ön helyett. Folyamatos, személyesebb kapcsolat a szerelőkkel. Minden kérdést előre le lehet tisztázni. Nincs meglepetés. Garantált elégedettség, folyamatos monitorozás. Akár a klíma kiszállításában is segíthet. Kontaktokat nyíltan megkapja a vevő előre. Általunk jobban ismert, független szerelőcsapatot ajánlunk, akik, igény esetén a 2 év gyári garancián felül, évenkénti kötelező karbantartás esetén, saját felelősséget vállalnak a felszerelt készülékekre. Ebben az esetben a második évtől a kiszállás és a szerelés díjmentes, a javításhoz szünkséges alkatrészek viszont nem minden esetben. Így személyesebb a vevőink és a szerelők közti kapcsolat és akár több is lehet mint 3 év. (Jelenleg csak Budapesten és környékén megoldott) Premium Inverter technológia A számos Whirlpool légkondicionálóban megtalálható Inverter Plus technológia precíz hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé, segítségével a kívánt hőmérséklet gyorsan elérhető, melyet aztán az intelligens rendszer automatikusan fenntart. Az eredmény pedig:kényelmes hűtés és energiahatékonyság. 6. érzék technológia A 6. érzék technológia szenzorok segítségével több ponton érzékeli a szoba hőmérsékletét és automatikusan kiválasztja a megfelelő funkciót
  :
   + garanciát is adnak a Whirlpool termékre.   :
  :
  A telepítés akciós ára jelenleg, bárhol az országban bruttó 74.000 Forint. Várhatóan 2022 nyár közepétől ez nőni fog valamennyire az alapanyagok drágulása miatt. (5kW és afölötti teljesítmény esetén a megnövekedett anyagigény miatt kb.10-15.000Ft-tal magasabb bekötési díjra kell számítani) A bekötés az általános 3 méter távolságon belüli komplett installációt tartalmazza(a kültéri és a beltéri egység között a falon mérve), egy fal áttörésével (betonfal áttörés esetén +6.000 Forint), normál falszerkezet és átlagos körülmények esetén. Az ár része a kültéri konzol, a szükséges vízelvezető csatorna, a speciális, asszimetrikus, szigetelt rézcsövek, a falon kívüli kábel csatornák, a szükséges elektromos szerelési anyagok az egységek között illetve az áram ellátási pontig (max. 1,5m a beltéritől), az egyszeri kiszállás és a munkadíj. Amennyiben hiányzik a beltéri egységhez szükséges elektromos hálózat, úgy az ár nem tartalmazza ennek kiépítését (konnektor, vagy fali doboz, nem messzebb mint 1,5 m-re a beltéri egységtől / egyedi ajánlat szükséges). Abban az esetben, ha a beltéri és a kültéri közötti csövezés a 3 méteres hosszt meghaladja, az ezen felüli távolság szerelési költsége méterenként 9.000- Forint (hely és kialakítás függvényében változhat), betonfalazat esetén bruttó 5 000 Forinttal nő a telepítés akciós ára. A Márkaszerviz által installált készülékre 3 év (36 hónap) teljes körű jótállás érvényes, amelynek elengedhetetlen és elválaszthatatlan feltétele a regisztráció illetve az évenkénti karbantartás. A karbantartás éves költsége 9.990 Forint (bruttó) kiszállással, segédanyaggal. Amennyiben az évenkénti karbantartást a Vásárló nem végezteti el, úgy 100.000Ft feletti klíma ár esetén a törvény által előírt 2 év (24 hónap) jótállásra jogosult. Normál falszerkezetek: gázbeton-, öntött beton-, vasbeton-, tégla-, rönk vagy gerenda-, szilikát-, könnyű falszerkezet Normál körülmények: beltéren legfeljebb 3 méter magasságig, kültéren 5 méter magasságig (létráról végezhető installáció)   Jótállás független és szakszervizes bekötés esetén: Független szerelés esetén, ha a vevő saját, kellő végzettségű szerelővel, szakszerűen elvégzett vagy általunk ajánlott szerelővel végezteti az installációt, a törvény által előírt gyári garancia 2 év (24 hónap). Ez könnyen megnövelhető akár 5 évre is, szívesen segítünk hogyan. A Márkaszerviz az általa installált készülékre, további 1 év teljeskörű, tehát összesen 3 év (36 hónap) jótállást biztosít, amelynek elengedhetetlen és elválaszthatatlan feltétele a Whirlpool Országos Márkaszerviz-hálózatával végeztetett évenkénti karbantartás. A karbantartás éves költsége 9.900 Ft (bruttó) kiszállással, segédanyaggal Amennyiben az évenkénti karbantartást a Vásárló nem végezteti el, úgy kizárólag a törvény által előírt jótállásra jogosult.:

  Add a Facebook-hoz Add az iWiW-hez Add a Twitter-hez Add a Startlaphoz

  Mielőtt klímát venne, fontolja meg a következőket:

  Kis teljesítményű klímák (kb.2,6kW)

 • intenzív hűtésre: kb.20m2-ig, átlagos belmagasság 2,5m esetén
 • közepes hűtésre: kb.25-30m2-ig, átlagos belmagasság 2,5m esetén


  Közepes teljesítményű klímák (3,4-3,7kW)

 • intenzív hűtésre: kb.30-40m2-ig, átlagos belmagasság 2,5m esetén
 • kis/közepes hűtésre: kb.50m2-ig, átlagos belmagasság 2,5m esetén

  Tipp:
  Mivel a kis és közepes teljesítményű klímák között csekély az árkülönbség, ezért a legtöbben az erősebbet részesítik előnyben. Kis fordulatszámon is könnyedén teljesíti az elvárásokat, élettartama kitolódik.


  Nagy teljesítményű klímák (kb.5-7kW)

 • 40m2-től vagy intenzívebb hűtési igény esetében (déli fekvésű szoba, sok ablak, tetőtér)


 • Vélemények

  Vélemény írása
  Név
  E-mail* *: Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
  Címsor
  Szöveg
  Mennyi hat meg kettő? Adja meg a számmal!

  Ajánlott termékek
  Gemini 001 Konyhai vágódeszka
  Wpro ACS100 Légkondícionáló tisztító spray
  Whirlpool ADP 6920 WH Szabadonálló mosogatógép
  Whirlpool ADG 7453 A+ FD Mosogatógép
  Whirlpool FSCR 10432 Elöltöltős mosógép
  Utoljára megtekintett
  Whirlpool SPIW 318 L A++ NEW 5kW Légkondicionáló berendezés

  Hasznos információk
  Ajánlatkérő kérdőív
  Letölthető katalógusok
  Stíluskalauz
  Technikai újdonságok ismertetése
  Szakszavak értelmezése
  Használati utasítások letöltése
  Video lista
  Ínycsiklandó fotó galéria
  Rólunk írták
  Általános Használati Feltételek


  Weboldalunkon található áraink és készletinformációink folyamatosan változhatnak, ezért csak tájékoztató jellegűek.
  Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. A megrendelés leadása nem számít szerződéskötésnek, azon mindkét fél módosíthat.
  Jó böngészést kívánunk. | Adatvédelmi Tájékoztató | ÁSZF