ENERGIATAKARÉKOSSÁG: A Whirlpool sütők rendkívül jól hőszigeteltek a hő megtartása, az energiatakarékosság és a sütési idő csökkentése érdekében. Keresse az A energiaosztály szimbólumot.
HAGYOMÁNYOS, STATIKUS SÜTÉS: A felső és alsó fűtést kombináló hagyományos sütési módszer, amikor a sütő felső része forróbb. Akkor ideális, ha az étel tetejét meg kell pirítani, vagy ha tűzálló tálban süt, amikor az étel lassan készül.
LÉGKEVERÉSES SÜTÉS: Ventilátorral segített sütés, amikor a hő a felső és alsó fűtőelemekből érkezik. Ideális aprósütemények és torták készítéséhez.
HŐLÉGBEFÚVÁS: A sütő hátsó fala mögött elhelyezkedő ventilátor átnyomja a levegőt a fűtőelemeken és négy irányból a sütőtérbe juttatja. Az étel gyorsan (általában nincs szükség előmelegítésre) és egyenletesen készül a sütő minden részében. Különböző ételek készíthetők egy időben, anélkül, hogy az ízek és illatok keverednének egymással.
KIOLVASZTÁS: A hő nélkül alkalmazott ventilátor, amely a sütő hátsó részén található, egyenletesen keringeti a levegőt a fagyasztott étel körül, így minimálisra csökkenti a kiolvasztási időt.
GYORS ELŐMELEGÍTÉS: Az előmelegítés funkció gyorsan az optimális hőmérsékletre melegíti az üres sütőt; sokkal hamarabb, mint a hagyományos sütők. A beállított hőmérséklet elérésekor a funkció automatikusan kikapcsol és hangjelzés figyelmeztet, hogy be kell tenni az ételt.
GRILL: A Whirlpool sütők különböző grillező egységekkel kaphatók. Használja a grill funkciót karaj, rablóhús, kolbász, zöldség sütéséhez és kenyérpirításhoz. A Grill funkciónál az 1-5 fokozat között lehet állítani a készülék teljesítményét. 3-5 percig melegítse elő a grillt. Sütés közben a sütő ajtaja zárva kell legyen. Hús sütésekor a füstképződés és a zsiradék kifröccsenésének csökkentése érdekében öntsön egy kis vizet a zsírfogó tálcára. Sütés közben ajánlatos az ételeket forgatni.
TURBOGRILL (grill + légkeverés ): Gyorsabban és egyenletesebben grillez azáltal, hogy felgyorsítja a meleg levegő áramlását a grillzóna körül. A vastagabb hússzeletek grillezéséhez is ideális. A sütésnél kettős hatást biztosít: ropogós kívül, porhanyós belül.
     
  |