WHIRLPOOL KONYHAGÉP MÁRKABOLT ÉS OUTLET
1133 Budapest, Dráva u. 6.
Nonstop információ és rendelésfelvétel:
(06-70) 222-9-222.
Tegyen egy próbát, HÍVJON MOST!
Akciós mintadarabok
Akciós utolsó dobozos darabok
Klímák/Légkondik
Sütők
Mikrohullámú sütők
Főzőlapok
Elszívók
Mosogatógépek
Hűtőszekrények
Fagyasztók
Mosógépek
Kávéfőzők
Szárítógépek
Víztisztítók
Konyhai kisgépek
Konyhai edények
Tisztítószerek
Főoldal Kapcsolat Szállítás Ajánlatkérés Kosár
Side by side
A kávézás élménye hozzátartozik a mindennapokhoz, ezt az igényt ismerte fel a Whirlpool, amikor megalkotta kávéfőzős side by side hűtőjét. Ám a gőzölgő kávé mellett a nyári rekkenő hőségben a hűsítő falatok is nélkülözhetetlenek, ebben is segítségünkre lehet a Whirlpool 20RI-D4PT Espresso hűtő, mely a 6. érzék technológiának köszönhetően mindig optimális hőmérsékleten üzemel.

Már első pillantásra is lenyűgöző a Whirlpool side by side hűtője, az ajtót se kell kinyitnunk, és kávét szürcsölhetünk a kávépárnákkal működő beépített kávéfőző segítségével, az egyszerűen kezelhető, külső víz és jégadagoló pedig az egész családnak hasznos funkció.
A Whirlpool side by side készüléke a hűtésben is kiemelkedő, a 6. érzék technológia mindig gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, a szabályozható hőmérsékletű gyümölcs és snackrekesz pedig hosszan frissen tartja az egészségesebb étkeket is.

Nekünk csak a finom falatokról kell gondoskodnunk, ugyanis a Total No Frost funkciónak köszönhetően a teljes jegesedésmentes felület adott a kényelemhez. A nyári kerti partihoz is kényelmesen előkészülhetünk, nem kell aggódnunk a helyhiány miatt, a hűtő 515 literes és a fagyasztó 300 literes térfogata még a behűtött söröknek is elegendő.

A készülék nem csak funciójában, hanem esztétikailag is kiemelkedő darabja lehet konyhánknak, az LCD kijelzőnek, a lekerekített ajtóknak, és az inox felületnek köszönhetően könnyen illeszkedik a modern vonalvezetésű belső terekhez.


Ajánlott termékek
Gemini 001 Konyhai vágódeszka
Hasznos információk
Ajánlatkérő kérdőív
Letölthető katalógusok
Stíluskalauz
Technikai újdonságok ismertetése
Szakszavak értelmezése
Használati utasítások letöltése
Video lista
Ínycsiklandó fotó galéria
Rólunk írták

Weboldalunkon található áraink és készletinformációink folyamatosan változhatnak, ezért csak tájékoztató jellegűek.
Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. A megrendelés leadása nem számít szerződéskötésnek, azon mindkét fél módosíthat.
Jó böngészést kívánunk. | Adatvédelmi Tájékoztató | ÁSZF