WHIRLPOOL KONYHAGÉP MÁRKABOLT ÉS OUTLET
1133 Budapest, Dráva u. 6.
Nonstop információ és rendelésfelvétel:
(06-70) 222-9-222.
Tegyen egy próbát, HÍVJON MOST!
Akciós mintadarabok
Akciós utolsó dobozos darabok
Klímák/Légkondik
Sütők
Mikrohullámú sütők
Főzőlapok
Elszívók
Mosogatógépek
Hűtőszekrények
Fagyasztók
Mosógépek
Kávéfőzők
Szárítógépek
Víztisztítók
Konyhai kisgépek
Konyhai edények
Tisztítószerek
Főoldal Kapcsolat Szállítás Ajánlatkérés Kosár
ENERGIATAKARÉKOSSÁG

A Whirlpool sütők rendkívül jól hőszigeteltek a hő megtartása, az energiatakarékosság és a sütési idő csökkentése érdekében. Keresse az A energiaosztály szimbólumot.


ENERGIATAKARÉKOSSÁG

A Whirlpool sütők rendkívül jól hőszigeteltek a hő megtartása, az energiatakarékosság és a sütési idő csökkentése érdekében. Keresse az A-10% energiaosztály szimbólumot.


UJJLENYOMATMENTES INOX

A Whirlpool készülékein alkalmazott rozsdamentes acél a legújabb technológiával készült, így a zsír, az ujjlenyomat és a por könnyen eltávolítható róla. A speciális kezelésnek köszönhetően a készülék karcmentes marad és a rozsdamentes felület nem öregszik, így mindig megőrzi szép állapotát. Továbbá megkönnyíti készülékei mindennapi használatát, mert egyszerűvé teszi tisztításukat.


STARCLEAN SÜTŐTISZTÍTÁS

Köszönhetően az egyedülálló technológiának és az innovatív zöld tisztítási fázisnak, ez a kivételes sütő ötvözi a kiváló sütési eredményeket az energiatakarékos és környezetbarát tisztítással. A sütőtér fedőrétege egy olyan különleges, nikkelmentes zománcréteg, amely mindössze víz és a tartozékként adott cellulóztartalmú ruha segítségével könnyű és gyors tisztítást tesz lehetővé. A sütőajtó üvegének belső felülete is egy olyan réteggel van fedve, amely könnyű tisztítást tesz lehetővé. A STARCLEAN tisztítási ciklus mindössze 35 percet vesz igénybe (beleértve a lehűlési fázist is).


PIROLITIKUS SÜTŐTISZTÍTÁS

Automatikus tisztítás: a s ütés során k eletkezett szennyeződések eltávolítása egy magas, kb. 500 °C hőmérsékleten lefuttatott ciklus. Két különböző funkció áll rendelkezésre: normál (3 órás magas hőmérsékletű tisztítás) és gyors pirolitkus (75 perces magas hőmérsékletű tisztítás). A funkció rendszeres használata esetén érdemes a rövidebb, energiatakarékosabb ciklust választani; míg erősen szennyezett sütő esetén használja a teljes tisztítást.
6. ÉRZÉK pirolízis: A pirolitikus kijelző segítségével a sütő automatikusan számolja a sütési ciklusok számát, figyeli a kiválasztott recept típusát és figyelembe veszi azok szennyező hatását, így jelzi, ha el kell indítani a pirolitikus tisztítóprogramot.


6. ÉRZÉK

Választás az előre beprogramzott 30 receptből. Az intelligens 6. Érzék technológia az elkészítendő étel súlyának ismeretében pontosan méri a belső térben lévő hőmérsékletet és a sütés folyamatát, valamint a sütési időt ennek megfelelően állítja be, így Ön egyszerűen készíthet tökéletes ételeket.


A TÖBBSZINTŰ SÜTÉS

A Cook3 rendszer idő- és energia-megtakarítást tesz lehetővé azáltal, hogy egyszerre akár három ételt készíthet egymástól függetlenül. A fejlett légkeveréses rendszer megakadályozza az ízek és aromák keveredését, így mindegyik étel megőrzi saját, egyedi ízét. A tágas, 73 literes belső térben 5 különböző polcpozíció található, így bőven van hely, hogy kiélje alkotókedvét!


6. ÉRZÉK GŐZ FUNKCIÓ

Gőzzel támogatott sütés, mely segítségével számos különböző ételt készíthet el új, ötletes módon. A főzés kíméletesebb, az eredmény pedig mindig ízletes, zamatos. Öt különböző ételkategóriából választhat: hús, hal, szárnyas, zöldség és sütemények.


HÚSSZONDA

Az étel belső hőmérsékletének (0 °C – 100 °C között) mérésére szolgál sütés, ételkészítés közben. A kívánt belső hőmérsékletet a készítendő étel szerint be lehet programozni, majd az előirányzott idő letelte után a készülék figyelmeztet erre.


ALSÓ HŐ (ALSÓ SÜTÉS)

A sütési ciklus végén célszerű használni az étel aljának pirítására.


FELSŐ HŐ (FELSŐ SÜTÉS)

Ideális a sütési program végén történő pirításhoz.


HAGYOMÁNYOS, STATIKUS SÜTÉS

A felső és alsó fűtést kombináló hagyományos sütési módszer, amikor a sütő felső része forróbb. Akkor ideális, ha az étel tetejét meg kell pirítani, vagy ha tűzálló tálban süt, amikor az étel lassan készül.


LÉGKEVERÉSES SÜTÉS

Ventilátorral segített sütés, amikor a hő a felső és alsó fűtőelemekből érkezik. Ideális aprósütemények és torták készítéséhez.


HŐLÉGBEFÚVÁS

A sütő hátsó fala mögött elhelyezkedő ventilátor átnyomja a levegőt a fűtőelemeken és négy irányból a sütőtérbe juttatja. Az étel gyorsan (általában nincs szükség előmelegítésre) és egyenletesen készül a sütő minden részében. Különböző ételek készíthetők egy időben, anélkül, hogy az ízek és illatok keverednének egymással.


MAXI SÜTÉS

A Whirlpool Maxi sütés funkciója egyensúlyba hozza a felső és alsó fűtőelem működését, így a sütő fokozatosan és egyenletesen melegszik fel. Ennek köszönhetően az egyébként nehezen átsülő nagyobb darab húsok sütése is jobban kézben tartható. Az eredmény a puha, omlós hús, amely belül teljesen átsült, kívül pedig tökéletesen ropogós.


KIOLVASZTÁS

A hő nélkül alkalmazott ventilátor, amely a sütő hátsó részén található, egyenletesen keringeti a levegőt a fagyasztott étel körül, így minimálisra csökkenti a kiolvasztási időt.


FAGYASZTOTT ÉTEL

Ez a funkció automatikusan kiválasztja a legjobb sütési hőmérsékletet és módot a gyorsfagyasztott készételek 5 különböző kategóriájához (mirelit lasagne, pizza, rétes, sültburgonya és kenyér). Más ételféleségek sütéséhez tetszés szerint lehet hőmérsékletet választani 50 és 250 °C között. Ennél a funkciónál a sütő előmelegítése és az ételek előzetes kiolvasztása nem szükséges.


EXTRA BARNÍTÁS

Ezzel a funkcióval sütés közben vagy sütés után lehet az ételeket (pl. sülteket) pirítani. Három fokozat közül lehet választani, ahol az 1-es fokozat a minimális barnítást, a 3-as a maximálist jelenti. A készülék be is programozható, hogy a sütési program végén ez a funkció automatikusan bekapcsoljon.


GYORS ELŐMELEGÍTÉS

Az előmelegítés funkció gyorsan az optimális hőmérsékletre melegíti az üres sütőt; sokkal hamarabb, mint a hagyományos sütők. A beállított hőmérséklet elérésekor a funkció automatikusan kikapcsol és hangjelzés figyelmeztet, hogy be kell tenni az ételt.


GRILL

A Whirlpool sütők különböző grillező egységekkel kaphatók. Használja a grill funkciót karaj, rablóhús, kolbász, zöldség sütéséhez és kenyérpirításhoz. A Grill funkciónál az 1-5 fokozat között lehet állítani a készülék teljesítményét. 3-5 percig melegítse elő a grillt. Sütés közben a sütő ajtaja zárva kell legyen. Hús sütésekor a füstképződés és a zsiradék kifröccsenésének csökkentése érdekében öntsön egy kis vizet a zsírfogó tálcára. Sütés közben ajánlatos az ételeket forgatni.


TURBOGRILL (grill + légkeverés )

Gyorsabban és egyenletesebben grillez azáltal, hogy felgyorsítja a meleg levegő áramlását a grillzóna körül. A vastagabb hússzeletek grillezéséhez is ideális. A sütésnél kettős hatást biztosít: ropogós kívül, porhanyós belül.


GRILL ÉS FORGÓNYÁRS

Még a nagyobb hús vagy szárnyas is alaposan átsül. A forgatásnak köszönhetően a hús megőrzi természetes zamatát és ízét.


ALACSONY HŐMÉRSÉKLET PROGRAM

Az alacsony hőmérséklet program két hőmérséklet beállítást tesz lehetővé: 35 °C a kiolvasztáshoz és tészta kelesztéshez, és 60 °C a melegen tartáshoz.


MELEGEN TARTÁS

A melegen tartás opció beállítható úgy, hogy a sütés végén automatikusan bekapcsolódjon. A cél a frissen elkészült ételek meleg és ropogós állapotban tartása. Az ételt 4 órán át melegen tartja, anélkül, hogy kiszárítaná. Javasoljuk, hogy az ételt a középső szinten helyezze el. Ez a funkció nem indul el, ha a sütőtér hőmérséklete 65 °C felett van.


KELESZTÉS

Sós vagy édes tészták optimális mértékű kelesztése. A kelesztés minőségének megőrzése érdekében ez a funkció nem indul el, ha a sütőtér hőmérséklete 40 °C felett van. A sütő előmelegítése nem szükséges.


PIZZA/KENYÉR PROGRAM

A legjobb szakácsok közreműködésével kifejlesztett Pizza/kenyér programban testre szabhatja a sütési lehetőségeket.


GŐZ, HAGYOM ÁNYOS SÜTÉS ÉS 6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA

A hagyományos sütő és a pároló egyedülálló kombinációjának köszönhetően az ételek fantasztikusan jó ízűek lesznek: kívül ropogósak, belül porhanyósak. A 6. ÉRZÉK technológia fejlett érintkezők segítségével figyeli a sütés folyamatát, és a megfelelő mennyiségű gőzt juttatja be ideális hőmérsékleten és időben. A könnyen használható felhasználói menürendszere egyszerű előre beállított sütési lehetőségeket kínál és jól érthető, pontos visszajelzést ad a sütés előrehaladásáról.


6. ÉRZÉK SZABÁLYOZÁS ÉS HATÉKONYSÁG FŐZŐLAP

Az új főzőlapok az exkluzív 6. ÉRZÉK technológia segítségével soha nem látott szabályozhatóságot és hatékonyságot kínálnak, intelligens programjuknak köszönhetően akár 20%-os* energia megtakarítást is elérhetnek a booster (gyorsfőző) funkcióhoz képest. Víz forralásakor például a 6. ÉRZÉK funkció folyamatosan figyeli a lábos hőmérsékletét, és a teljesítményszintet úgy állítja be, hogy a forráspontot gyorsan elérje. Hangjelzés figyelmeztet, ha a víz forrni kezd és a készülék automatikusan csökkenti a teljesítményt, hogy az edény állandó hőmérsékleten maradjon, illetve teljesen kikapcsol, ha már elforrt a víz.


TELJESÍTMÉNY

A piacon kapható többi főzőlappal ellentétben az új indukciós főzőlap család rendkívül erős, 5 kW-os booster (gyorsfőző) funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a főzőlap körülbelül 30%-kal gyorsabban (A standard 3700 W-os boosterrel rendelkező azonos felületű főzőlappal összehasonlítva) éri el a maximális hőmérsékletet és 2,5 liter vizet mindössze 4 perc alatt képes felforralni. A precizitás és teljesítmény ilyen egyedülálló kombinációjával az új indukciós főzőlap család tökéletes választás mindenfajta főzéshez, a csokoládéolvasztástól kezdve egészen az olajban sütésig.


KIFINOMULTSÁG EGYSZERŰEN

Az újonnan kifejlesztett kezelőfelületnek köszönhetően a főzőlapok használata végtelenül egyszerű. Állítsa be az érintéses csúszkán a teljesítményt, amellyel maximálisan kézben tarthatja az indukciós folyamatot, ugyanakkor a kijelző egyértelműen mutatja, hogy melyik zóna működik éppen. Egy új időzítő rendszer segítségével pedig minden egyes főzési zónára külön-külön állíthatja be a főzési időt.


6. ÉRZÉK FUNKCIÓ FŐZŐLAP

A 6. ÉRZÉK szabályozza a főzési folyamatot, így nem kell folyamatosan figyelnie a főzőlapot, amikor vizet forral. A 6. ÉRZÉK automatikusan szabályozza a hőmérsékletet és teljesítményfokozatot, és hangjelzéssel figyelmeztet, ha a víz eléri a forráspontot. Ha a hőmérséklet nagyon megemelkedne, a 6. ÉRZÉK automatikusan kikapcsolja az égőt, és megakadályozza a kifutást.


IXELIUM NEMESACÉL FELÜLET

Exkluzív nanotechnológiás kezelés, amely védi az iXelium főzőlapot a karcolódásoktól és elsárgulástól az idők folyamán.


NÉGY LÁNGKÖRÖS ÉGŐ

Kiemelkedően nagyteljesítményű, négy lángkörös égő (3,7 kW, 13 cm átmérő), amely egyenletes hőeloszlást biztosít, és ideális a wok illetve kerek aljú edények használatához.


BIZTONSÁGI SZELEP GÁZÉGŐNKÉNT

A biztonsági szelep azonnal lezárja a gázt, ha a láng kialszik.


KEZELŐLAP ZÁROLÁSA

Ez a funkció lezárja a főzőlap kezelőszerveit, így akadályozva meg a keszülék véletlen bekapcsolását (pl. tisztítás közben).


PROGRAMOZHATÓ IDŐZÍTÉS

Időkapcsoló segítségével minden egyes főzőzónához egyedi hosszúságú főzési időtartamot állíthatunk be (maximum 99 percet), hogy a főzés még egyszerűbb legyen.


BOOSTER

Az indukciós főzőlapoknál a booster funkció a kiválasztott főzőzóna teljesítményét növeli. Így sokkal gyorsabban érhető el a maximális teljesítmény, mint a funkció használata nélkül.


LASSÚ FORRALÁS FUNKCIÓ

A lassú forralás funkció a kiválasztott főzőzónához automatikusan egy olyan hőmersékletet állít be, amelyen csendes forralás, lassú tűzön főzés tartható fenn.


OLVASZTÁS FUNKCIÓ

Az olvasztás funkció egységes és alacsony hőmérsékletet tart fenn a főzési zónában.


MAXI ZÓNA

Nagyméretű kettős zóna 28 cm-es átmérővel, amely kellő rugalmasságot biztosít a nagyméretű lábosok és serpenyők használatához.


CSUSZKA SZABÁLYOZÓ

A teljesítmény pontosan, egyszerűen és könnyen beállítható a csúszka segítségével, a gomb körüli világítás pedig azonnal mutatja, hogy melyik zóna van bekapcsolva, így világos visszajelzést ad a főzési folyamatról.


SZÜNET FUNKCIÓ

A funkció lehetővé teszi a főzőlap működésének átmeneti blokkolását, ha egy pillanatra el kell hagynia a konyhát. A beállításainkat (6. Érzék és időzítő beállítások kivételével) megtartva, egyetlen gomb megnyomásával könnyen folytatható a főzés.


A 6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA

A 6. ÉRZÉK technológia meghatározza az adott étel számára ideális főzési folyamatot. Intelligens érzékelők figyelik az étel nedvességtartalmát, és annak megfelelően szabályozzák a főzési paramétereket a tökéletes eredmény érdekében.
6. ÉRZÉK melegítés: Egyetlen gombnyomással, végtelenül leegyszerűsíti mindenfajta étel (fagyasztott, konzerv- vagy szobahőmérsékletű) felmelegítését.
6. ÉRZÉK Crisp: Ez a Whirlpool 3D Crisp technológiájára épülő fejlett funkció tökéletes lepényt, pogácsát és pizzát készít, amely alul-felül egyenletes barna színt kap. Az eredmény pont ugyanolyan tökéletes, mint a hagyományos sütőnél, de az étel az idő töredéke alatt készül el.
6. ÉRZÉK párolás, gőz: A 6. Érzék technológiára épülő fejlett, gőzt alkalmazó ételkészítési funkciónak köszönhetően az étel nemcsak ízletes lesz, de megmarad frissessége és tápértéke is. Az átlátszó, hőálló, mosogatógépben is mosható párolóba nagyobb mennyiség is befér, Ön pedig ellenőrizheti a főzés előrehaladását.


3D RENDSZER

Ez a forradalmian új rendszer a hő egyenletes áramlását biztosítja a mikrohullámok 3 dimenziós elosztása révén. Az étel mindig egyenletesen készül, és mindenhol megfő, illetve átsül.


JET START

Ez a funkció nagy víztartalmú étel gyors felmelegítésére szolgál, mint pl. nem sűrű levesek, kávé vagy tea.


LÉGKEVERÉS

A légkeverés az étel tökéletes átsülését biztosítja. A hátsó fal sarkainál található négy nagy perforált légbevezető terület a belső térben egyenletesen oszlatja el az erős légáramlást, így az étel nem fő túl és egyenletesen barnul.


CRISP FUNKCIÓ

Az egyedülálló Crisp tál, grill és 3D mikrohullámú rendszer a lepények, pogácsák és pizzák gyors, egyenletes sütéséhez, barnításához és pirításához. Az étel kívül-belül egyaránt gyorsan elkészül, soha nem marad nyers és nem lesz túlgrillezett.


KVARCGRILL

Ez a gyors, hatékony grill kevesebb energiát használ, mint a hagyományos infravörös grill, gyorsabban melegszik fel (60 másodperc) és 3-szor gyorsabban süt, ugyanakkor teljesen öntisztuló.


ASSISTED CHEF EVOLUTION

Egyedülálló szoftverútmutató vezeti végig a felhasználót több, mint 70 recept elkészítésében. Válassza ki ezt a funkciót, és állítsa be az ételkategóriát, valamint az étel fajtáját, majd adja meg a súlyt vagy az adagok számát. A sütő beállítja a főzési időt és jelzi, hogy milyen tartozékot kell használnia.


JET KIOLVASZTÁS

Kiemelkedően gyors és egyenletes felolvasztás a 3D rendszerből adódó egyedülállóan egyenletes energia-eloszlásnak köszönhetően. Csak válassza ki az étel típusát, állítsa be a súlyt, és nyomja meg a start gombot.


MEMO

A Memória funkció egyszerű módszert kínál a kedvenc beállítások eltárolására és előhívására.


PERIMETER PÁRAELSZÍVÓK

A Whirlpool Perimeter (kerületi elszívást alkalmazó) páraelszívói áttörést jelentenek a páraelszívási technológiában. A főzés során keletkező párát a páraleszívó alapsíkjának külső éle mentén nyelik el, nem pedig a középen lévő zsírszűrőn át. Ezt egy irányítópanel teszi lehetővé, amely megtöri a pára áramlását, és a párát a páraelszívó aljának külső szélei felé tereli, ahol a zsír hatékonyabban gyűjthető össze. Ezen túlmenően a rejtett szűrőnek köszönhetően a zajszint is alacsonyabb, a páraelszívó teljes külső felületét könnyebb tisztán tartani, ugyanakkor a páraelszívó sokkal vonzóbb, egységesebb megjelenésű elemmé válik a konyhában.


EDS3

A Whirlpool páraelszívók EdS3 rendszerrel rendelkeznek, amely a nagy teljesítményt kiemelkedő zajcsökkentéssel ötvözi az élvezetesebb főzés érdekében. Az egyedülálló szűrő-kialakításnak, valamint a belső zajnyelő panelekkel ellátott nagyméretű ventilátornak köszönhetően a rendszer mérsékli a páraelszívó körül kialakuló levegő turbulenciát. Ennek eredményeképpen a zajszint akár 35%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos Whirlpool páraelszívóknál. A Whirlpool deep Silence párelszívók mindössze 45 dB zajjal működnek normál üzemmódban, ez pedig a könyvtárban hallható háttérzajnak felel meg. A konyhája tökéletes hely lehet vendégei fogadására, még akkor is, ha éppen főz, és a páraelszívó maximális sebességi fokozaton működik.


POWERCLEAN MAX TECHNOLÓGIA

Bármit tökéletesen elmosogat, a legkisebbtől a legnagyobbig. Az egyedülálló PowerClean MAX technológiának köszönhetően a Whirlpoolnak sikerült olyan mosogatógépet alkotnia, amely még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja a lábasokról, serpenyőkről, akár az óriási méretű dolgokról is, például a sütőlapról, anélkül, hogy elő-öblítésre, áztatásra vagy súrolásra lenne szükség. Az alsó kosár hátsó részén lévő nagynyomású forgó fúvókákból érkező vízsugár az erős szennyeződést is eltávolítja, a vízfogyasztás növekedése nélkül.


POWERCLEAN TECHNOLÓGIA

A mosogatógép hátsó részén lévő speciális fúvókák 32 nagynyomású vízsugár segítségével képesek még a leégett ételt is eltávolítani a fazekakról, serpenyőkről és sütőtálcákról.


6 LITER

A víz egyre nagyobb kincs, és a Whirlpool technológia elősegíti a minden eddiginél takarékosabb vízhasználatot. Az új 6. ÉRZÉK Green Generation mosogatógépek 13 terítéket mosogatnak tökéletesen tisztára, mindössze 6 liter víz felhasználásával.
Egy speciális tartálynak és az újonnan kifejlesztett tisztító rendszernek köszönhetően a készülék az utolsó öblítővizet elraktározza, és felhasználja a következő mosogatásnál. Így a kiemelkedő tisztítás az eddiginél kevesebb erőforrást vesz igénybe.


6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA EGYEDÜLÁLLÓ ERŐFORRÁS-TAKARÉKOSSÁG

A Whirlpool 6. ÉRZÉK mosogatógép teljes terhelés mellett A+ energiahatékonyságot biztosít. Ha csak részben pakoljuk meg a mosogatógépet, akkor az lenne célszerű, ha a mosogatógép kevesebb energiát és vizet használna. A Whirlpool 6. ÉRZÉK mosogatógépek még ennél is tovább mennek: az intelligens 6. érzék technológia érzékeli a szennyezettség mértékét, és a mosogatási ciklust automatikusan ehhez igazítja – így akár 50% energia-, víz- és időmegtakarítást képes elérni.


AQUA STEAM

Az AquaSteam technológia a fő mosogatási ciklus során gőzt állít elő a felső kosárban, amely átjárja az ételmaradékokat és kíméletesen eltávolítja a problémás foltokat, mint például tea, kávé és rúzs, így biztosítva a tökéletes eredményt.


HARMADIK EVŐESZKÖZTARTÓ FIÓK

Az evőeszközök és konyhai eszközök számára van egy 3. kosár is. A kosár két külön tálcából áll, amelyek igény szerint különböző helyzetbe állíthatók vagy kivehetők. A 3. kosárnak köszönhetően nincs szükség a helyigényes hagyományos evőeszköztartóra, így elegendő hely marad arra, hogy egyetlen alkalommal akár egy 13 személyes étkészletet is elmosogasson.


RUGALMASAN ALAKÍTHATÓ BELSŐ TÉR

Ami a bepakolást illeti, a mosogatógép minden részletét a rugalmasság jellemzi. A több modulból álló, lehajtható pohártartóval rendelkező kosaraknak köszönhetően a belső teret saját igényei szerint alakíthatja. A különösen nagyméretű dolgokat például elhelyezheti függőlegesen az alsó kosár hátsó részén, így a többi részen hely szabadul fel a finom porcelánedények számára. Így minden elmosogatható egyszerre, és nem kell aggódnia amiatt, hogy az edények lepattogzanak vagy eltörnek.


MULTITABLETTA OPCIÓ

A tökéletes gépi mosogatáshoz elengedhetetlen különböző anyagokat és tisztítószereket (pl. öblítőszer, regeneráló só stb.) használni. Ön tetszés szerint választhatja meg, hogy külön-külön adagolja ezeket vagy egy multifunkciós mosogatószert használ. Az eredmény akár por, tabletta vagy gél formájú mosogatószer, akár multifunkciós mosogatószer használatával is tökéletes. Az opciós gomb használatával, a gép megakadályozza a só és/vagy öblítőszer beáramlását, és automatikusan kikapcsolja az elektronikus só- és,vagy öblítőszerhiány kijelzést.


SANI RINSE ANTIBAKTERIÁLIS ÖBLÍTÉS

Az összes baktérium 99,999 százalékát eltávolítja (NF EN 13697-es szabvány szerint, független intézet által beviszgálva), így biztosítja, hogy az edények tökéletesen higiénikusak legyenek.


SZUPERCSENDES ÉJSZAKAI PROGRAM

Az új, éjszakai program szupercsendes, mindössze 39 dB(A), ami a moduláris víznyomás rendszernek köszönhető.


ACTIVE 0° REKESZ

A 6. ÉRZÉK Fresh Control technológia most kiegészül a Whirlpool legújabb fejlesztésével, az Activ0°-val, a 0 °C-os rekesszel. Ez a speciális rekesz a megfelelő páratartalom mellett folyamatosan 0 °C körüli hőmérsékletet biztosít. Ez a tárolási hőmérséklet ideális halak és húsok hosszú távú tárolására, biztosítva ezzel azt, hogy a lehető leghosszabb ideig őrizzék meg frissességüket, ízüket, valamint tápanyag- és vitamintartalmukat.


ENERGIATAKARÉKOSSÁG

A 6. ÉRZÉK Fresh Control hűtőszekrények a piacon kapható legtakarékosabb készülékek közé tartoznak. Az A++ osztályú típusok akár 34%-os energiamegtakarítást is elérhetne.


ENERGIATAKARÉKOSSÁG

A 6. ÉRZÉK Fresh Control hűtőszekrények a piacon kapható legtakarékosabb készülékek közé tartoznak. Az A+ osztályú típusok akár 8%-os energiamegtakarítást is elérhetnek.


GREEN GENERATION

Ez a címke, amelyet a Whirlpool a legjobb környezetbarát készülékeinek ad, garantálja azt, hogy az adott készülék az osztályában legjobb teljesítményt és erőforrás takarékosságot biztosítja.


NO FROST TECHNOLÓGIA

A NoFrost technológia biztosítja a hűtött levegő keringtetését a tárolóterületek körül, és megakadályozza a jegesedést; így teljesen kiküszöbölik a leolvasztás szükségességét.


ANTIBAKTERIÁLIS SZŰRŐ

A Microban társasággal, az antibakteriális megoldások piacvezetőjével közösen kidolgozott levegőszűrő rendszer csökkenti a kellemetlen szagokat és a baktériumok elszaporodását a teljes hűtőtérben. A szűrő egyszerűen cserélhető félévente.


LED VILÁGÍTÁS

Az új felülről-lefele világító StarLight LED világítás bizonyos típusoknál kétszer fényesebb, mint a hagyományos hűtővilágítás, emellett 10-szer kevesebb energiát fogyaszt.


6. ÉRZÉK FUNKCIÓ

A készülék, a bel- és kültéri egység, valamint a távirányító szenzorai, illetve az ön szokásai alapján automatikusan határozza meg a helyiség hőmérsékletét, páratartalmát. A hűtő/fűtő egység, a ventilátor és a páramentesítő működtetésével mindig optimális értékeken tartja környezetét, amit ön akár a távirányító, akár a beltéri egység digitális kijelzőjén bármikor ellenőrizhet.


ALVÁS ÜZEMMÓD

A légáramlás és hőmérséklet az alvás ritmusának megfelelően automatikusan, a mindenkori legoptimálisabb értékek, de mindig kíméletes fokozatok között változik.


JET FUNKCIÓ

A split klímák gyorshűtés funkciója nagy ventilátorsebességgel és maximális kapacitással hűti le környezetét, függetlenül az egyébként beállított értékektől.


ROUND U FUNKCIÓ

A készülék a hőmérséklet szabályozásánál az ön tartózkodási helyének értékeit veszi alapul, szemben a megszokott, beltéri egységnél történő méréssel.


NAGYHATÉKONYSÁGÚ SZŰRŐK

Antibakteriális előszűrő, amely - kiviteltől függően - elektrosztatikus, katalitikus vagy negatív ionszűrővel, aktívszenes vagy pollencsapdás Hepa filterrel kombinálva biztosítja, hogy környezetében a levegő a lehető legtisztább legyen.


AUTOMATIKUS ÚJRAINDÍTÁS

Áramszünet után, a készülékek automatikusan újraindulva, az eredetileg beállított értékekhez térnek vissza, így biztosítva a zavartalan pihenést.


IDŐZÍTHETŐ KI ÉS BEKAPCSOLÁS

Aktiválás esetén a készülék a kívánt időben reagálva, külön felügyelet nélkül is biztosítja az ön igényei szerinti változást.


INVERTER TECHNOLÓGIA

Az Inverter technológiával a megszokott ki- és bekapcsolásos szabályozás helyett a kompresszor működési frekvenciájának folyamatos vezérlésével, a hűtés és fűtés akár 50%-kal gyorsabbá válhat, a hagyományos, energiatakarékos készülékekhez képest így további 20- 30% energia is megtakarítható, mindez csendesebb, kultúrált működés mellett, a beállított hőmérséklet nagyon pontos betartásával (+/- 0,5 °C).


MAXI INVERTER TECHNOLÓGIA

A Whirlpool új, csúcstechnológiára épülő légkondicionáló rendszerét a fejlett 360° maxi Inverter meghajtásnak köszönhetően minden eddiginél tökéletesebb teljesítmény és hatékonyság jellemzi. Az új generációs Inverter, a ferekvenciatartomány további nyújtásával, a legjobb eddig elért hatásfokot is túlszárnyalva A++ kategóriájú energiamegtakarításra képes, mindeközben 23 dB(A) szintű csendben, alig észlehető módon teszi a dolgát. Az A kategóriát átlagosan -20%-kal felülmúló energiahatékonyság. A berendezés az ismert A kategóriánál körülbelül 40%-kal kevesebb áramot fogyaszt.


23 dB

Az új maxi 360o sorzat 23 dB(A) zajszintje az emberi fül számára szinte hallhatatlan. összehasonlításképpen egy könyvtári olvasóterem neszei átlagosan 39 dB(A)-t jelentenek, míg a hanghatás 3 dB(A)-enként feleződik.


5 IN 1 FILTER

A garantált levegőminőség érdekében a legfejlettebb készülékek biztosra mennek, hideg-plazma generátorral sterilizálnak, 5-lépcsős szűrőrendszert (ezüst-ion szűrő, HEPA szűrő, Catechin szűrő, fotokatalitikus szűrő), illetve C vitamin generátort vetnek be. így a környezet nemcsak üdítően egészséges, de regenerál is.


AUTO-CLEAN RENDSZER

A beépített AUTO-CLEAN rendszer folyamatosan mossa és szárítja az belső hőleadó felületet, így garantálja a tisztaságot, biztonságos higiéniát, illetve az optimális hatékonyságot. Hidegplazma-generátor – a tökéletes légfertőtlenítés érdekében feltölti és megköti a levegő szennyeződéseket.


PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA TESZTELT

Akár mosodák kiegészítő gépeiként is jól teljesítenek, viszont használatuk különösen az edzőtermek, fodrászatok, kozmetikák, kisebb motelek, éttermek, stb. tevékenységek támogatására optimalizált, de ergonómiájuk tökéletesen alkalmassá teszi őket akár otthoni alkalmazásra is. Mindegyikük lehetőséget nyújt jelentős megtakarításra a hideg és melegvizes feltöltési lehetőség által, rövidebb ciklusidőkkel, illetve növelt maximális kapacitással spórolnak időt. Speciális fertőtlenítő, nagy tömegű, illetve homogénruha-programjaik optimalizálják a profi felhasználást. Strapabíró alkatrészeiknek, robosztus, jellemzően inverteres meghajtásuknak köszönhetően, élettartamuk többszöröse háztartási változataiknak. Keresse a Professzionális felhasználásra tesztelt emblémát a mosástechnikai termékeken.


HIDEGPLAZMA-GENERÁTOR

A tökéletes légfertőtlenítés érdekében feltölti és megköti a levegő szennyeződéseket.


A+++

A Whirlpool A+++ energiaosztályú alul- és felülfagyasztós hűtőszekrényei a piacon kapható legtakarékosabb készülékek közé tartoznak.


Total No Frost

A Whirlpool amerikai típusú készülékei a kényelmes Teljes No Frost rendszert alkalmazzák, amely megakadályozza a hűtőtér jegesedését, ezért soha sem kell azt leolvasztani.


ANTIBAKTERIÁLIS SZŰRŐ

A Microbanź társasággal, az antibakteriális megoldások piacvezetőjével közösen kidolgozott levegőszűrő rendszer csökkenti a kellemetlen szagokat és a baktériumok elszaporodását a teljes hűtőtérben. A szűrő egyszerűen cserélhető félévente.


LCD kijelző


Színes 15

Úttörő megoldás a színek hosszan tartó megőrzéséhez és a ruha gondos ápoláshoz. A Whirlpool új mosógépei garantálják a színek tartós megőrzését és a kelmék gondos kezelését, ugyanakkor tökéletes tisztaságot biztosítanak még egészen alacsony hőmérsékleteken is. Mindezt a Színes 15 °C opció, valamint a Wave Motion technológia egyedülálló kombinációja teszi lehetővé.


6. ÉRZÉK SZÍNES technológia

Úttörő megoldás a színek hosszan tartó megőrzéséhez és a ruha gondos ápoláshoz. A Whirlpool új mosógépei garantálják a színek tartós megőrzését és a kelmék gondos kezelését, ugyanakkor tökéletes tisztaságot biztosítanak még egészen alacsony hőmérsékleteken is. Mindezt a Színes 15 °C opció valamint a Wave Motion technológia egyedülálló kombinációja teszi lehetővé.


BMP motor

A korszerű, állandó mágnessel rendelkező, de szénkefe nélküli motor kisebb, csendesebb, dinamikusabb és energiatakarékos.


CÍM motor

Az elöltöltős mosógépek egyes új modelljei már a legkorszerűbb hajtástechnikát jelentő indukciós motorral (3-fázisú, frekvencia és feszültségvezérelt, szénkefe nélküli aszinkronmotor) kerülnek gyártásra, amellyel a Whirlpool jóval csendesebb működésű (-5 dB), kisebb vibrációval rendelkező és hosszabb élettartamot kínáló készülékekkel bővíti választékát.


MOSÓSZERADAGOLÁSI JAVASLAT

A mosószer a legdrágább eleme a mosásnak, mégis sokszor indokolatlanul sokat használnak, ami felesleges költséget, túlzott környezeti terhelést, többlet vízfogyasztást (plusz öblítés) és a programidő növekedését jelent. A Whirlpool új mosógépei az alábbi szempontok fi gyelembevételével, javaslatot tesznek a megfelelő mennyiségű mosószer adagolására: - vízkeménység (lágy, közepes, kemény) - ruhafajta (a kiválasztott mosóprogram alapján) - mosószerfajta (gyapjú/kézi-, vagy sötétmosáshoz használt mosószer) - szennyezettségi szint (gyenge, közepes, erős) - ruhamennyiség (a behelyezett ruha tényleges mennyisége alapján) A kijelzőn megjelenik a javasolt mosószermennyiség ml-ben. Így elkerülhető a túladagolás, amivel nemcsak pénzt takarítunk meg, de a környezetet is kíméljük.


VASALÁSKÖNNYÍTŐ OPCIÓ

A Whirlpool vasalás könnyítő opció gyengédebb centrifugázással és öblítéssel mossa ki a ruhát. Az anyag kevésbé gyűrődik és ráncolódik, ezért könnyebben és gyorsabban vasalható.


CLEAN+ OPCIÓ

Ez a speciális program optimalizálja a folttisztító egyes aktív összetevőinek hatékonyságát, segít megszabadulni a makacs foltoktól, még alacsony hőmérsékleteken is.


RAPID GYORSMOSÁS OPCIÓ

Gyorsabb mosást tesz lehetővé a program időtartamának lerövidítésével. Csak enyhén szennyezett ruhaneműhöz ajánlott.


HIDEG MOSÁS OPCIÓ

A készülék a vizet csak legfeljebb 20 °C-ra melegíti fel. Olyan kényes darabokhoz alkalmas, amelyeknél a kezelési címkén az ajánlott hőmérséklet max. 30°.


KÉSLELTETETT INDÍTÁS

Állítsa be a mosóprogram indítását olyan időpontra, amikor az a legkényelmesebb vagy legelőnyösebb – például éjszakára, amikor az áramdíj alacsonyabb. Az időzítő segítségével akár 23 órával is késleltetheti a program indítását.


ELŐMOSÁS OPCIÓ

Csak erősen szennyezett ruhanemű esetén (például homok, szemcsés szennyeződés) válassza. A ciklus időtartamát kb. 15 perccel hosszabbítja meg.


INTENZÍV ÖBLÍTÉS OPCIÓ

Több öblítővíz kerül felhasználásra és hosszabb az öblítési ciklus. Ez a funkció különösen alkalmas nagyon lágy vízzel rendelkező területeken, csecsemőruházat illetve érzékeny bőrűek ruháinak mosásakor.


ÖBLÍTŐSTOP OPCIÓ

A ruha az utolsó öblítővízben marad a befejező centrifugálási ciklus végrehajtása nélkül, ezáltal a ruha kevésbé gyűrődik össze és nem színeződik el. Ez különösen hasznos olyankor, ha a centrifugálást egy későbbi időpontra kívánja halasztani, vagy csak vízleeresztést kíván végezni.


TUMBLE FRESH OPCIÓ

"Frissen tartás" opció. Válassza ezt a kiegészítő funkciót, ha nem tudja kipakolni a ruhaneműt hamarosan a program befejeződése után, vagy ha gyakran benne felejti a ruhaneműt a mosógépben. Ez segít frissen tartani a ruhaneműt. A mosógép a program befejeződése után kb. egy órával elkezdi időnként átforgatni a ruhaneműt. A periodikus átforgatás a mosóprogram befejezése után legfeljebb kb. 12 óráig tart, és bármikor leállítható a "Frissen tartás" gomb megnyomásával.


MEMÓRIA OPCIÓ

Hozzon létre és tároljon saját, igényeinek megfelelő személyes programokat. Létrehozhat olyan testre szabott programot, amelyet a család bármelyik tagja egyetlen gombnyomással elindíthat. A gép akár 7 programot is képes megjegyezni.


SuperEco energiatakarékos program

Ha sok ideje van, miért ne takarékoskodna az energiával? Ez a program az energiafelhasználást optimalizálja, amellyel teljes terhelésnél akár 30%-ot is megtakaríthat a csökkentett centrifugálásnak, a hosszabb idejű áztatásnak és a kíméletesebb fűtésnek köszönhetően.


AquaEco víztakarékos program

A víz olyan erőforrás, amellyel érdemes takarékoskodni. Ez a természetbarát program ideális kis mennyiségű (2-3 kg) és enyhén szennyezett mosnivalóhoz; akár 50%-kal kevesebb vizet használ fel, mint a normál Whirlpool Napi 40 °C-os program.


Speed15 időtakarékos program

Van, amikor gyorsan kell elintézni bizonyos dolgokat. A Speed 15 programmal időt takaríthat meg: az enyhén szennyezett ruhaneműt mindössze 15 perc alatt kimossa.


Eco pamut

Ez a program megnövelt időtartama révén lehetővé teszi a takarékos energia- és vízfogyasztást, miközben megtartja a jó mosási eredményeket. Erősen szennyezett és erős, 60 °C-on mosható ruhanemű, mint például ágynemű, asztalnemű, törölközők, ingek stb.


Sötét ruhákhoz való program

Védi a fekete és sötét színű ruhadarabokat a kifakulás és helyi elszineződésellen.


Világos ruhákhoz való program

Tökéletesen tisztára mossa a világos színeket, a ruhadarabok nem veszik át egymás színét. Kímélő mosási program a ruhanemű beszürkülésének vagy besárgulásának megelőzésére.


Fehér ruhákhoz való program

Gondoskodik arról, hogy a fehér tökéletesen fehér maradjon.


Kevert program

Ez az innovatív új program színben és/vagy anyagfajtában kevert mosnivalók esetén optimális.


ANTIBAKTERIÁLIS PROGRAM

80 °C vagy magasabb hőmérsékleten ez a program megöli a baktériumok 99,999%-át, ezért tökéletes választás ágynemű, gyermekruházat vagy bármely egyéb olyan mosnivaló számára, amelyet valóban fertőtleníteni kell. (A 2001. novemberi NF EN 13697 szabvány módszertanához hasonlóan tesztelve.)


GYAPJÚ ÉS KÉZIMOSÁS PROGRAMOK

Mostantól nyugodtan beteheti a gépbe a gyapjú, selyem, lenvászonból és viszkózból készült ruhákat is. A Woolmark gépben mosható vagy kézzel mosandó jelzéssel ellátott ruhák már biztonságosan moshatók ezekkel az új programokkal, amelyet a The Woolmark Company társaság is tesztelt és jóváhagyott. (Gyapjú program és Kézi mosás 40 °C).


FEHÉRNEMŰ/KÍMÉLŐ PROGRAM

Külön program a kényes darabokhoz, amellyel mindenfajta függönyt és kímélő kezelést igénylő ruhát, szoknyát, inget, blúzt, fehérneműt biztonságosan kimoshat: biztos lehet abban, hogy a gép kíméletesen, de nagy hatékonysággal tisztítja a ruhát.


ÉJSZAKAI/SZUPERCSENDES PROGRAM

A program a halk mosásra és centrifugálásra van optimalizálva, például éjszakai üzemelésre.


NAPI 40 °C PROGRAM

A Napi 40 program a napi általános igényekhez készült: tipikus vegyes pamut és szintetikus szálas ruhák mosása 40 °C-on mindössze 60 perc alatt, tökéletes eredménnyel.


FARMER PROGRAM

A Whirlpool ezt a speciális programot kifejezetten a kedvelt laza ruházathoz fejlesztette ki. Tökéletesen használható a normál szennyezettségű pamutruházat és farmerszerű anyagból készült ruhadarabok mosására.


NAGY MÉRETŰ RUHÁK/ PAPLAN PROGRAM

Ezzel a speciális programmal a hatalmas dobnak köszönhetően egyetlen nagyobb mosnivalót, például paplant is betehet a mosógépbe. Műszálas szövetekből készült takarók, tollal, poliészterrel vagy más műszállal megtöltött ágytakarók, hálózsákok, fürdőszobaszőnyegek és hasonló darabok mosásához ajánljuk.


BIZTONSÁGOS GYERMEKZÁR

A Whirlpool mosógépeken található biztonsági zár letiltja a kezelőpanelt, hogy a gyerekek véletlenül ne állíthassák el a beállításokat és ne indíthassák el a gépet. Csak egyszer kell beállítani, és attól kezdve a gép automatikusan használja a zárat.


6. ÉRZÉK AIR CARE

GYENGÉD SZÁRÍTÁS. Bármit is szeretnénk szárítani, a készülékben található intelligens 6. Érzék technológia automatikusan érzékeli a betöltött ruhában található nedvesség mennyiségét , és ennek megfelelően állítja be a szárítási paramétereket, ellenőrzése alatt tartva az egész folyamatot.


A-40%*** ERŐFORRÁS MEGTAKARÍTÁS

Az új 6. Érzék Green Generation szárítók kihasználják a hőszivattyús technológia előnyeit az energiahatékonyság és fenntarthatóság érdekében. A hagyományos fűtőegység helyett hőszivattyút használva ugyanolyan szárítási hatékonyságot érhetünk el jóval alacsonyabb hőmérsékleten: átlagosan 40 °C-os szárítási hőmérséklet 60 °C helyett. Így természetesen amellett, hogy gyengéden bánik ruháival, még energiát is megtakaríthatunk vele. Valójában, az A-50% energiaosztályú 9 kilogramm szárítási kapacitású készülékeknél közel 50%-kal kevesebb energiát használunk fel, mint az A energiaosztályú modelleknél. Ez kevesebb költségekhez vezet, ami nemcsak a pénztárcánk, hanem a bolygó számára is jó hír.


A-50%** ERŐFORRÁS MEGTAKARÍTÁS

Az új 6. Érzék Green Generation szárítók kihasználják a hőszivattyús technológia előnyeit az energiahatékonyság és fenntarthatóság érdekében. A hagyományos fűtőegység helyett hőszivattyút használva ugyanolyan szárítási hatékonyságot érhetünk el jóval alacsonyabb hőmérsékleten: átlagosan 40 °C-os szárítási hőmérséklet 60 °C helyett. Így természetesen amellett, hogy gyengéden bánik ruháival, még energiát is megtakaríthatunk vele. Valójában, az A-50% energiaosztályú 9 kilogramm szárítási kapacitású készülékeknél közel 50%-kal kevesebb energiát használunk fel, mint az A energiaosztályú modelleknél. Ez kevesebb költségekhez vezet, ami nemcsak a pénztárcánk, hanem a bolygó számára is jó hír.


3 rétegű teleüveg sütőajtó

A 3 üvegréteg tökéletesebb szigetelést tesz lehetővé, a rétegek között könnyebben lehül a forró levegő, így a sütő használat közben is biztonságosan érinthető, hűs tapintású.


4 rétegű teleüveg sütőajtó

A 4 üvegréteg még tökéletesebb szigetelést tesz lehetővé extrém magas hőmérsékletű sütés illetve a pirolitikus leégetés esetén is.


1 vagy 2 szintű sütősín

Ezáltal rendkívül könnyen, 1 mozdulattal kicsúsztathatóak és a megfelelő súlyponton megfogva kiemelhetőek a sütőtálcák. Aki egyszer kipróbálja, ezután nem akar mást.


Magyar nyelvű menü

Nincs szüksége tolmácsra, sütőjével magyar nyelven kommunikálhat, csak állítsa át a készülékét magyar nyelvre.


Öntisztuló katalitikus panelek

Felejtse el a takarítást, sütője elvégzi a munkát Ön helyett, ráadásul plusz energia befektetés nélkül. Az oldalfalakon és a hátfalon elhelyezett fémlapok speciális bevonata nyom nélkül kiégeti a ráfröcskölő zsiradékot és olajat a felületből. Ha ezt választja, párja imádni fogja Önt és a sütőjüket is.


Süllyeszthető kezelőgombok

Esztétikus és praktikus, mivel a forgatható kezelőgombok teljesen eltűnnek a sütő felületében. Csak nyomja meg és a gombok szolgálatkészen újra előbukkannak.


Hőszenzoros vezérlés

Egy elektronika folyamatosan figyeli a sütő beállított belső hőmérsékletét és már minimális hőingadozás esetén is azonnal beavatkozik. Az ingadozás minimális kilengései miatt sütője ezáltal energiatakarékosabban működik.


Frontba integrált fogantyú

Tökéletessé teszi a prémium kategóriás sütők küllemét. Nincs szükség a felületből kilógó fogantyúra. Praktikus, könnyen kezelhető és rendkívül esztétikus megoldás. Egyszerűen imádni fogja.


Érintőszenzoros vezérlés

Nincsenek felületből kitüremkedő gombok vagy fogantyú, csak megérinti a felületet és az életre kel, teljesítve az Ön elképzeléseit. Bátran érintse meg a jövőt! Nem fog csalódni.


ENERGIATAKARÉKOSSÁG

10%-kal kevesebb energia felhasználás.


6. ÉRZÉK MOSÓGATÓGÉP TECHNOLÓGIA

Két optikai szenzor figyeli az edények mennyiségét és ehhez optimalizálja a mosogatási program intenzitását és vízigényét.


6. ÉRZÉK GŐZ MIKROHULLÁMÚ

Egészségesebben a gőz erejével. Pároljon speciális gőzölő edényben, hogy ételei természetes vitamintartalma és íze megmaradjon.


6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA

6. érzék technológia


6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA

A 6. érzék technológia szenzorok segítségével több ponton érzékeli a szoba hőmérsékletét és automatikusan kiválasztja a megfelelő funkciót: hűtés, fűtés, páramentesítés vagy levegőkeringetés. Amennyiben Ön állítja be az értékeket, a készülék a következő bekapcsolásnál emlékezni fog beállításaira.


PÁRAMENTESÍTÉS

A készülék a szoba páramentesítésére is alkalmas


HŰTÉS

A légkondicionáló lehűti környezetét.


FŰTÉS

A készülék kifejezetten takarékos fűtésre is használható


LEVEGŐKERINGETÉS

A készülék hűtés nélkül keringeti a levegőt


ENERGIATAKARÉKOS KÉSZENLÉTI ÜZEMMÓD

Új, alacsony energiaigényű készenléti üzemmód, mely 66%-kal kevesebb energiát használ fel. Fogyasztása kevesebb mint 1W óránként, így éves szinten több ezer forintot is megtakarít.


HÁRMAS SZŰRŐRENDSZER

A készülékek levegőszűrő-rendszere három különböző, egymást kiegészítő szűrőréteget tartalmaz: egy Silver ion, egy katechin és egy baktérium filtert.  a Silver ion szűrő elpusztítja a baktériumok 99%-át  a katechin szűrő megszünteti a füstöt és a kellemetlen szagokat  a baktérium szűrő hatékonyan pusztítja el a poratkákat


ANTI FREEZE

8 °C-os hőmérsékleten tartja a szoba levegőjét az Ön távollétében is, ezzel megakadályozza a kivezetőcsövek szétfagyását egy téliszünet alatt, valamint így gyorsabban felfűtheti a helyiséget, amikor visszatér.


ÖNTISZTÍTÓ FUNKCIÓ

Az öntisztító rendszer megkíméli Önt a kellemetlenségektől, javítja a levegő minőségét és energiatakarékos is. Hűtő vagy páramentesítő üzemmódban a kondenzáció során keletkező víz kimossa a poros szennyeződésket, melyek a hőcserélőnél keletkeznek. Kikapcsoláskor az öntisztító rendszer a ventilátort még 10 percig üzemelteti, hogy a készülék tiszta és száraz legyen.


KIKAPCSOLHATÓ KIJELZŐ

Egy egyszerű gombnyomással a kijelző kikapcsolható, így a fénye nem zavarja az éjszakai pihenést és az üzemeltetés is energiatakarékosabb lesz.


ECO ÜZEMMÓD

Hűtés üzemmódban ez a speciális program garantálja az ideális energiafelhasználást, míg a szoba hőmérséklete kellemesen hűvös marad.


JET FUNKCIÓ

A split klímák gyorshűtés funkciója a távirányító egyetlen gombjának megnyomásával aktiválható. Ekkor a készülék nagy ventilátorsebességgel és maximális kapacitással hűti le a környezetét 18 °C-ra, függetlenül a korábban beállított értékektől.


ROUND U FUNKCIÓ

Ez a funkció a távirányító érzékelőjének segítségével a használó környezetének hőmérsékletét veszi alapul, hogy ennek a helynek a hőmérséklete biztosan az Ön igényének megfelelő legyen.


NÉGYLÉPCSŐS SZŰRŐRENDSZER

Ez a speciális levegőszűrő és levegőtisztító rendszer a hármas szűrőrendszert egy negyedik, nagysűrűségű HEPA szűrővel egészíti ki.


̈ÖT AZ EGYBEN KOMBINÁLTSZŰRŐRENDSZER

Öt különböző szűrő garantálja, hogy a légkondicionálón átáramló levegő baktériumoktól és kellemetlen szagoktól mentes legyen. Az öt az egyben kombinált szűrő öt különböző, egymás hatását erősítő réteggel (Silver ion, HEPA, katechin, fotokatalitikus szűrőkkel, illetve C vitamin generátorral is ki van egészítve) rendelkezik.  a Silver ion szűrő a baktériumok 99%-át elpusztítja  a HEPA szűrő kiszűri a port és akár a 0,3 mikron méretű mikroorganizmusokat is  a katechin szűrő bontja a füstöt és a kellemetlen szagokat  a fotokatalitikus réteg csírátlanítja a levegőt és kiszűri a szálló organikus részecskéket  a C-vitamin generátor meghatározott időközönként C-vitamint juttat a levegőbe, mely gátolja az ultraviola sugarakat, megőrzi az aktív oxigénmolekulákat és elősegíti a kollagéntermelést.


AUTOMATIKUS ÚJRAINDÍTÁS

Egy áramkimaradás után a légkondicionáló automatikusan újraindul, nem kell azt újra bekapcsolni.


CLEAN FILTER

Néhány készülékünk egy további hasznos funkcióval is rendelkezik: a kijelző egyik ikonja jelzi, ha a szűrő cserére szorul. A szűrő kitisztítása után, az előlap mögötti részen a “Reset“ gomb megnyomásával az ikon villogása megszüntethető.


HIDEGPLAZMA-GENERÁTOR

A beltéri egység légkifúvó részénél elhelyezkedő hidegplazma-generátor semlegesíti a levegőben keletkező vírusokat, baktériumokat és allergéneket. A generátor nagy mennyiségű pozitív és negatív iont állít elő a légtér víz- és oxigénmolekuláinak átalakításával, majd ezen ionokat újra a levegőbe bocsátja. Az ionok a levegőben szálló baktériumokat, vírusokat és allergéneket körbeláncolva kémiai kölcsönhatásba lépnek azokkal, így ezek inaktívvá válnak, egy feltötött lemez segítségével pedig, az immár szintén töltéssel rendelkező szennyezőket ki is vonja a légtérből.


ALVÁS ÜZEMMÓD NORMÁL ALVÁS FUNKCIÓ

Az ébrenlétkor ideálisnak tűnő hőmérséklet túl magasnak vagy túl alacsonynak érzehetjük alvás közben. Ez a funkció automatikusan irányítja a levegőáramlás sebességét és a hőmérsékletet az alvás ritmusának megfelelő legoptimálisabb tartományban tartja.


6. ÉRZÉK ALVÁS FUNKCIÓ

Ez a kifinomult technológia folyamatosan érzékeli a szoba hőmérsékletének változásait és azt a tökéletes alváshoz szükséges hőmérséklethez igazítja.


EGYÉNI ALVÁS FUNKCIÓ

A Whirlpool gondolt az egyéni igényekre is. Ezzel a funkcióval egyéni alvási ciklusának megfelelően állíthatja be a működési időt és a megfelelő hőmérsékletet.


EXTRA CSENDES FUNKCIÓ

Ebben az üemmódban a készülék csupán akkora zajt csap, amekkorát a falevelek zizegése. Így garantált a zavartalan éjszakai pihenés.


FORGATÁS

Egy egyszerű gombnyomással irányíthatja a lamellákat, hogy a készülék a kívánt irányba fújja a levegőt.


IDŐZÍTHETŐ KI- ÉS BEKAPCSOLÁS

A Whirlpool split klímák 24 órás időzítő funkciójával Önt kellemes hőmérséklet fogadja amikor hazaér. Aktiválásával a készülék automatikusan kikapcsolható, hogy ne zavarja a nyugodt alvást.


VÍZTARTÁLY ÜRÍTÉSE

A Whirlpool hordozható készülékei jelzik, amikor a víztartály megtelik. Ebben az esetben a készülék működése leáll. A kondenzáció során nyert desztillátum ráadásul ideális gőzölős vasalójának hosszútávú üzemeltetéséhez is.


READY2COOK FUNKCIÓ

A Ready2Cook funkciónak köszönhetően nincs többé szükség a sütő előmelegítésére, bármit is készít benne. A nagyteljesítményű fűtőelemeket vezérlő egyedülálló, szabadalmaztatott algoritmusnak köszönhetően a sütő mindig készen áll a sütésre. Így amellett, hogy értékes idejéből akár 25 százalékot is megtakarít, akár 20 százalékkal kevesebb energiát használ el. Sőt a szabályozási folyamat az étel túlzott megpirulásának a kockázatát is megszünteti – tökéletes módszer a fokozatos sütést igénylő ételek elkészítéséhez.


COOK3: 3 ÉTEL EGYIDEJŰLEG

A nagyteljesítményű fűtőelemeknek és az egyedülálló levegőkeringtető rendszernek köszönhetően a Cook3 rendszer teljes szabadságot és kényelmet biztosít a sütésnél, ugyanakkor takarékos az idővel és az energiával. A teljes sütőtér egyenletes fűtése és a levegő folyamatos frissítése, áramoltatása segítségével egyidejűleg három különböző ételt készíthet anélkül, hogy ízeik és aromáik keverednének. Az ételek teljesen eltérőek is lehetnek, például hal, quiche és muffin, és sütési hőmérsékletük akár 30 °C-kal is különbözhet.


STARCLEAN TECHNOLÓGIA

KÖRNYEZETBARÁT TISZTÍTÁS Az ízletes ételkészítésen túl a kiváló teljesítmény az energiatakarékosságra és a könnyű tisztíthatóságra is vonatkozik. Az innovatív, környezetbarát öntisztító programmal rendelkező Whirlpool sütővel nemcsak időt és energiát takaríthatunk meg, hanem a környezetünket is megkímélhetjük a tisztítószerek okozta ártalmaktól. A StarcleanTM funkcióval ugyanis 35 perc alatt, mindenféle vegyszer használata nélkül tisztává lehet varázsolni a sütőt, mindössze egy nedves ruhával kell csak áttörölni, ugyanis a sütőajtó egyedülálló nanotechnológiás felületkezeléssel, a sütőtér pedig tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Az alacsony hőmérsékleten működő program ráadásul az energiafelhasználás szempontjából is nagyon kedvező; 97%-kal kevesebb energiát használ fel, mint egy pirolitikus tisztítási ciklus.


KREATÍV FÖZÉS HELYHIÁNY NÉLKÜL

A 73 literes térfogat és az 5 választható polcmagasság biztosítja, hogy a Whirlpool nagyméretű sütői nem gördítenek akadályt kulináris kreativitása útjába.


ÖNTISZTÍTÓ PIROLITIKUS TECHNOLÓGIA

A Whirlpool pirolitikus sütők magas hőmérsékletű ciklus segítségével hamuvá égetik az ételmaradékot, ezután a hamu törlőkendővel már könnyen kitörölhető. Ha a sütő belseje nem túlzottan szennyezett, akkor az Öko-pirolízis funkció automatikusan lerövidíti a tisztítási ciklus idejét. Egy speciális hőálló bevonat javítja a sütési teljesítményt, mivel állandó értéken tartja a hőmérsékletet a sütő belsejében, ugyanakkor az ajtóban lévő négy darab hővisszaverő üveglap biztosítja azt, hogy az ajtó külső hőmérséklete alacsonyabb legyen, mint a normál sütőknél.


RUGALMAS ZÓNA

Ez a funkció lehetővé teszi két főzőzóna összekapcsolását és egyként kezelését. Az így keletkező felületen egyenletes hőelosztással lehetővé teszi a szögletes, ovális vagy hosszúkás edények vagy rácsok használatát. Nagyobb méretű vagy darabszámú ételek grillezéséhez (halak, nyársak, zöldségek stb.).


ECO BOOSTER


POWER MANAGEMENT

́Újdonság az INDUKCIÓS technológiában – Power Management Amennyiben otthonában korlátozott a villanyóra teljesítménye, Ön beállíthatja, hogy mennyi áramot használjon a főzőlap működés közben. Beállításhoz tartsa nyomva a „Timer” gombot 5 másodpercig A „+” és „-” jelek használatával állítható be a kívánt érték, megerősítéshez a „Timer” gomb megnyomása szükséges. 4 érték közül választhat. 7,2 kW-6 kW-4 kW-2,5 kW


1 bővíthető dupla zóna


EGYKEZES AUTOMATA SZIKRAGYÚJTÁS


A++ ENERGIAOSZTÁLY

A Whirlpool mosogatógépei a jelenleg kapható legenergiatakérokasbb készülékek közé tartoznak. Az új energiacimkéken az A++ osztály az A osztályú gépek átlagos fogyasztási értéknél 20%-kal alacsonyabb értéket jelent.


TÁGAS BELSŐ TÉR KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Legújabb készülékeinkben akár 14 terítéket is kényelmesen elmoso- gathat egyszerre, mely a mozgatható, részekre osztott kosaraknak köszönhető, így az edényeket a legkülönbözőbb módokon helyezheti el bennük.


KÉSLELTETETT INDÍTÁS OPCIÓ A RUGALMASSÁG ÉRDEKÉBEN

A hasznos késleltetett indítás opció segítségével egy vagy több órával későbbre állíthatja be a mosogatógép indítását, amikor Önnek a legkényelmesebb.


ECO Monitor


1200 fordulat/perc


6 kg ruhatöltetMosás 15 fokon


A+++ energiaosztály


1000 fordulat/perc


5 kg ruhatöltet


A++ ENERGIAOSZTÁLY
A+ ENERGIAOSZTÁLY


Infinite Care

rtghwsfghfzhjn


FINOMAN CSUKÓDÓ SÜTŐAJTÓ

FINOMAN CSUKÓDÓ SÜTŐAJTÓ. A speciális ajtószerelésnek köszönhetően halk és biztonságos ajtózáródás.


Ajánlott termékek
Gemini 001 Konyhai vágódeszka
Hasznos információk
Ajánlatkérő kérdőív
Letölthető katalógusok
Stíluskalauz
Technikai újdonságok ismertetése
Szakszavak értelmezése
Használati utasítások letöltése
Video lista

Weboldalunkon található áraink és készletinformációink folyamatosan változhatnak, ezért csak tájékoztató jellegűek.
Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. A megrendelés leadása nem számít szerződéskötésnek, azon mindkét fél módosíthat.
Jó böngészést kívánunk. | Adatvédelmi Tájékoztató | ÁSZF