WHIRLPOOL KONYHAGÉP MÁRKABOLT ÉS OUTLET
1133 Budapest, Dráva u. 6.
Nonstop információ és rendelésfelvétel:
(06-70) 222-9-222.
Tegyen egy próbát, HÍVJON MOST!
Akciós mintadarabok
Akciós utolsó dobozos darabok
Klímák/Légkondik
Sütők
Mikrohullámú sütők
Főzőlapok
Elszívók
Mosogatógépek
Hűtőszekrények
Fagyasztók
Mosógépek
Kávéfőzők
Szárítógépek
Víztisztítók
Konyhai kisgépek
Konyhai edények
Tisztítószerek
Főoldal Kapcsolat Szállítás Ajánlatkérés Kosár
Szótár a modern konyhábanBEÉPÍTHETŐ SÜTŐK

"Easytronic" kijelző
LED kijelzővel, könnyen kezelhető és egyszerűen programozható.

"Hightronic" kijelző
Az összes funkciót és beállítást elektronikusan jeleníti meg.

Automatikus hőmérséklet-felajánlás
A sütő minden funkcióhoz automatikusan felajánl egy optimális hőmérséklet-beállítást, mely szükség esetén módosítható

Automata lekapcsolás
Amennyiben semmiféle beavatkozás nem történik a sütő 5 óra után lekapcsol, ez az időkorlát pizza/kenyér üzemmódban 1 óra.

Elektronikus vezérlés
Az elektronikusan vezérelt Whirlpool sütők rendkívül gyorsan elérik a kívánt hőmérsékletet és azt állandóan szinten tartják.

Tripla üvegezésű ajtó
Háromrétegű sütőajtó, melyből 2 réteg hővisszaverő üveg. A különleges kivitelnek és a szellőzetésnek köszönhetően mindig biztonságos, átlátszó, és hűvös tapintású.

Hűtőventillátor
Gondoskodik az ajtó fölötti résen távozó levegő alacsony hőmérsékleten tartásáról.

Sütősinek
Alapfelszereltségként, illetve egyes típusokhoz választhatóan kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a sütőtálcák mozgatását.

"TAD" szöveges kijelzőjű sütő:
20 nyelven 50 recept 10 szabad memóriahely, mindez nagyméretű LCD (folyadékkristályos) kijelzőn megjelenítve:

 • Hagyományos üzemmód: a felhasználó mindent maga állít be.
 • Recept üzemmód: 10 ételkategória 50 receptben, a sütő az étel súlyának és kategóriájának megadása után javaslatot tesz az optimális beállításokra, melyeket természetesen felülbírálhat.
 • Memo üzemmód: akár 10 saját összeállítású receptet is képes megjegyezni a készülék.

  Sütési funkciók
  1. Statikus alsó/felső sütés: Hagyományos sütési mód, ahol a sütő felül melegebb. Ropogós ételekhez, lassú sütéshez, leveles tésztákhoz és római tálban sütéshez.
  2. Statikus alsó/felső sütés + légkeverés: Sütemények, rakott ételek készítéséhez. Lehetővé teszi a két szinten való sütést.
  3. Grill: Zsírosabb lapos hússzeletekhez, kolbászfélékhez, pácolt grillhúsok, halszelet grillezéséhez, csőbensültek és melegszendvics készítéséhez.
  4. Turbó grill = légkeveréses grillezés: Vastagabb, nagyobb hússzeletek, egybesültek, szárnyasok grillezéséhez.
  5. Légkeverés: Gyors és kímélő felolvasztásra.
  6. Hőlégbefúvás: Több szinten sütésre, sütemények készítéséhez; többfajta étel is készíthető az ízek és illatok keveredése nélkül.
  7. Hőlégbefúvás + alsó sütés: Több szinten sütéshez, ahol nagyobb hő szükséges; illetve pizzák, felfújtak készítésére egy szinten.
  8. Statikus alsó sütés: Gyümölcstorták lédús töltelékkel, tortalapok, pizzatészta sütésére; ill. befőzésre (dunsztolás).
  "Easytronic" sütővezérléssel hozzáférhető funkciók:
  Ez a vezérlési mód még pontosabban képes szabályozni a sütő hőmérsékletét, így lehetőség nyílik a hőmérséklet tartomány alsó és felső bővítésére.
  1. Alacsony hőmérsékletű kiolvasztás, kelesztés: A 35°C-os hőmérséklet ideális a tésztakelesztéshez, kiolvasztáshoz, joghurtkészítéshez.
  2. Melegen tartás: A programozott sütéssel kombinálva az elkészült ételt 60°C-on meghatározott ideig melegen tartja.
  3. Extra barnítás: programozható, három beállítással.
  4. Pizza/kenyér program: a tökéletes eredményhez.
  Tisztítás
  Pirolitikus tisztítású sütő: a "pirolitikus" funkció beállításával a sütő extrém magas hőmérsékleten leégeti magáról a szennyeződéseket, ami hamuvá válik és a sütőtér kihűlése után egyszerűen, nedves ruhával eltávolítható. A kapcsolt 6. érzék funkció a sütőtérből kiáramló levegő szén-monoxid és szén-dioxid tartalmát figyelve befolyásolja és teszi gazdaságossá az öntisztító folyamat lefutását. A felhasználó biztonságát szolgálja a négyszeres üvegezésű érintésbiztos ajtó és a tisztítási folyamat alatt (ön)működő ajtózár.

  Katalitikus sütőfalak (vásárolható tartozékként is!):
  a különleges felületre jutó szennyeződés abba beszívódik, és a sütés hőmérsékletén tökéletesen elég.
  Lehajtható grill, levehető sütőajtó és teleüveg ajtóbelső teszik könnyebbé sütőtér tisztítását.


  BEÉPÍTHETŐ FŐZŐLAPOK

  Kerámia főzőlapok
  Ellenálló felületükön függőleges irányban veszteség nélkül engedik át az alattuk elhelyezett gyorsmelegedésű fűtőbetét melegét; míg vízszintes irányban különleges hőszigetelő képességgel bírnak, így a főzőzónától pár centire a kerámialap felülete hideg tapintású.

  Indukciós főzőlapok
  Az üvegkerámia felület alatt elhelyezett tekercsek elektromágneses mezeje közvetlenül a mágnesezhető anyagú fémedényekben alakul át hővé. Ezeken a lapokon idő és energiaveszteség nélkül lehet főzni. Az indukciós lapokon minden olyan edény használható, amelyen valamilyen mágnes (pl. hűtőmágnes) megtapad.

  Kerámialapok tisztítása
  A legtöbb szennyeződés könnyedén eltávolítható felületükről, langyos mosogatószeres vízbe mártott puha kendővel vagy szivaccsal. A makacsabb szennyeződésekhez pedig a laphoz mellékelt kaparókés használata ajánlott. Az üvegkerámia felületekhez ajánlott tisztítószerek nemcsak tisztán tartják, de bevonatot képezve védik is a lap felületét.

  "Easytronic" kerámialapok
  Kiterjesztett, pontos hőmérséklet tartományok a 70-150°C-os kiolvasztó és melegentartó, illetve a az 550-630°C-os "Jet Start" és "Turbófokozat" funkciókhoz.

  Olvasztó funkció
  A hagyományos vízfürdő (Bain Marie) helyett használható, a kerámiafelület 70°C-ra, az edényben lévő étel kb. 40°C-ra melegszik fel. Olvasztásra, kiolvasztásra, mártás készítésére, bébiétel cumisüvegben történő melegítésére, élesztős tészta kelesztésére használható.

  Melegentartás funkció
  Nincs szükség többé külön melegentartó zónára! A főzőlap 90°C-os, az edényben lévő étel hőmérséklete kb. 65°C-os marad.

  "Jet Start" és "Turbofokozat"
  A hagyományos lapokhoz képest 20%-kal gyorsabban érhető el extra magas hőmérséklet, időt és energiát takarítva meg. Gyorsforraláshoz és pirításhoz.

  Maradékhő kijelzés
  Főzőmezőnként külön megjelenő "H" betű tájékoztat, a kikapcsolt főzőmezőben lévő még felhasználható hőről.

  "Touch control"
  Érintőgombos/szenzoros vezérlés.

  Halogénzónás főzőfelület
  A kerámialap alatt elhelyezett fűtőszál halogéngázzal töltött üvegcsőben izzik: nagyságrendekkel gyorsabb felfűtés és magasabb hőmérséklet érhető el segítségével.

  Elektronikus időzítés
  Főzőzónánként maximum 99 percre beállítható a főzési idő.

  Gyermekzár
  Megakadályozza a lap véletlen bekapcsolását.

  Origami termékcsalád
  Moduláris, egymással kombinálható elemekből felépülő, termékcsalád. Részét képezik a dominó normál- és wokégős gázlapok, hagyományos és kerámialapos elektromos főzőlapok, olajsütő, lávaköves grill, és a steak lap; továbbá ide tartoznak a normál és extra széles Whirlpool gázlapok. Gázfőzőlapjaihoz különféle tartozékok: lávakő lap, öntöttvas grill lap, kettős pirító " kontaktgrill illeszthetőek.

  "Easytronic" gázlap
  Jellemzője az azonnali gyújtás és a digitálisan időzíthető, külön-külön programozható gázégő-lekapcsolás. A gázégők könnyen tisztítható, esztétikus és ellenálló edzett üvegfelületen vannak elhelyezve (nemcsak az "Easytronic" gázlapoknál!).

  Wok égő
  Nagyteljesítményű (3,7kW), négy lángkörös gázégő.


  MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK

  3D mikrohullám rendszer
  A Whirlpool által szabadalmaztatott rendszer, melyben a sütőtér egyik oldalán, alul és felül belépő mikrohullám a szemközti falról is visszaverődve teljesen betölti a sütő belsejét, gyorsabb és egyenletesebb elkészítést lehetővé téve.

  Jet Defrost
  Gyorskiolvasztó funkció a 3 D mikrohullámrendszer segítségével, a hagyományos készülékeknél akár ötször gyorsabban, időt és energiát megtakarítva végzi a kiolvasztást.

  Kvarcgrill
  Gyorsan igen magas hőmérsékletet ér el, továbbá öntisztító.

  Crisp és 6. érzék Crisp
  A Crisp a Whirlpool szabadalmaztatott kombinált mikrohullám funkciója, melyben az ételt a mikrohullámok sütik át, felülről a kvarcgrill alulról a speciális anyagú crisp tál pirítja meg. A 6. érzék crisp funkciónál csak az ételfajtát kell megadni, minden további beállítást elvégez a vezérlőelektronika.

  "Jet Steam" 6. érzék gőzölés
  Mindössze a párolási időt kell megadni, a sütő minden további beállításról gondoskodik a páraérzékelő segítségével.

  "Jet Stream"
  Forrólevegő befúvásos üzemmóddal igazi minisűtőként használhatók a Whirlpool mikrohullámú sütői.

  Lefelé nyíló sütőajtó (Jet Chef és Twin sütőknél)
  Az edény az étellel együtt nyugodtan ráhelyezhető, hiszen akár 20 kg súlyt is elbír.


  SZÁRÍTÓGÉPEK

  6th sense = 6. érzék szárítógépeknél
  A legkisebb fogyasztás mellett a legjobb eredmény biztosítható, mivel a szárító érzékelői folyamatosan figyelemmel kísérik a nedvességi szintet és leállítják a gépet, amint a ruhák megszáradtak.

  Kondenzációs szárító
  Ezek a Whirlpool szárítók kivezetés nélkül is üzemeltethetők, mivel a szövetekből eltávolított nedvességet egy tartályban gyűjtik össze.

  Gyermekzár
  Bekapcsolásakor megakadályozza az ajtó becsukását és a gép elindítását.


 • PÁRAELSZÍVÓK

  Halogénvilágítás
  A magasabb igényű modelleknél szolgáltat erős, mégis kellemes megvilágítást.

  Elektronikus vezérlés
  Elszívófokozat, a világítás gombokkal illetve érintőszenzorokkal ("Touch control") kapcsolható; a digitális kijelző pedig a zsírszűrő telítettségéről és a kikapcsolás késleltetéséről is tájékoztat (AKR 957 modell).

  6th sense = 6. érzék páraelszívónál
  Érzékelői segítségével, melyek közül egy-egy a hőmérsékletet és a nedvességtartalmat vizsgálja, egy harmadik pedig a főzőlap szintjén méri a hőmérsékletet, önműködően választja ki az optimális fokozatot a páratartalom változásának megfelelően (AKR 998 modell). Természetesen lehetőség van a kézi beállításra is.

  Szükséges elszívóteljesítmény
  Ebben a tekintetben a konyha légtere (m3) a meghatározó, melynek légmennyiségét óránként ötször kell a készüléknek cserélnie. A helyiségben feltétlenül gondoskodni kell a friss levegő utánpótlásáról!

  Légkivezetéses vagy légkeringtetéses működtetés
  Amennyiben bármilyen lehetőség nyílik a fali kivezetés megoldására, akkor ajánlott azt választani, a lehető legrövidebb és legegyenesebb csövezéssel. Az aktív szénnel töltött szűrőbetéttel mindegyik Whirlpool páraelszívó üzemeltethető, azonban ez az elszívóteljesítmény csökkenésével jár; továbbá a szénbetétet használattól függően, de legalább félévente cserélni kell.

  Perimeter páraelszívó
  Mint elnevezéséből is kitűnik az elszívó a párát aljának kerülete mentén szívja be egy terelőlap segítségével. A megoldás segítségével több zsír gyűjthető össze, a süllyesztett kivitelnek köszönhetően működése halkabb, külső felülete könnyebben tisztítható.

  Fém zsírszűrő
  A mosható fém zsírszűrőbetéten(ben ) összegyűlt szennyeződés mosogatógépben könnyen eltávolítható. A legmagasabb hőmérsékletű mosóprogramot választva csak a szűrőbetét legyen a mosogatógépben. Csak a teljesen megszárított fém zsírszűrőbetét helyezhető vissza az elszívóba.


  MOSOGATÓGÉPEK

  6th sense = 6. érzék mosogatógépeknél
  A hatodik érzék technológia segítségével a Whirlpool mosogatógépei folyamatosan mérik mosogatnivaló szennyezettségét a mosogatóvizet vizsgálva, majd ennek megfelelően állítják be a víz és energiafelhasználást, szabályozzák a program lefolyását.

  6th sense max = 6. érzék max mosogatógépeknél
  A korábbi két hőfokzónás (normál ill. intenzív) program helyett, ebben a programban a mosogatógép teljesen önműködően állítja be a legmegfelelőbb mosogatási hőmérsékletet a teljes 40°C-tól 70°C-ig terjedő tartományban.

  LCD azaz folyadékkristályos kijelző
  Egy kijelzőn követhető nyomon a mosogatógép működése, ellenőrizhetők beállításai, valamint visszajelzései.

  "Aquacare" vízkeménység szabályzó rendszer
  Automatikus vízkeménység érzékelő szabályozza a vízlágyító-regeneráló sórendszer működését.

  "Soclear"
  Vízkeménység szabályzó, a hatékony mosogatás elősegítésére.

  "Sani Rinse"
  Különleges öblítés, mely az összes baktérium 99,999%-át elpusztítja. Használata a hosszabb ideig a mosogatógépben tárolt ételmaradékos edényeknél ajánlott.

  Multizónás mosogatás
  A multizónás üzemmódot választva energiát, vizet, és időt takaríthat meg, mikor is vagy csak a felső kosarat használja enyhén-átlagosan szennyezett edények mosogatására, vagy csak az alsó kosarat az erősebben szennyezett edények tökéletes tisztítására.

  Jet szárítás
  Csepp és foltmentes száradást biztosít az edényeknek.

  "Multi-Tablet" tablettaválasztó kapcsoló
  Az adott terület vízkeménységének és az alkalmazott tablettának, illetve mosogatószernek megfelelően választhatja ki az üzemmódot.

  Elektronikus vízkifolyás elleni védelem
  Meghibásodáskor leállítja a programot, lezárja a vízbevezetést és leüríti a készüléket.

  OptiFlex kosarak és a kivehető felső kosár
  A mosogatótér leghatékonyabb kihasználását segítik.

  "AutoClean" öntisztító szűrőrendszer
  Előöblítés nélkül is kiváló mosogatási eredményt garantál.


  HŰTŐSZEKRÉNYEK

  Amerikai rendszerű hűtőszekrény:
  Egymás mellett elhelyezett óriási hűtő- és fagyasztótérrel rendelkező hűtőszekrények, melyek jégkocka-, jégkása-, és vízadagolóval is el vannak látva. A nagyméretű folyadékkristályos kijelzőt tartalmazó szabályzóegységgel könnyedén kezelhető a hűtőszekrény számtalan hasznos funkciója. A rozsdamentes kivitelben készült gépek különleges külső bevonatán nem látszódnak meg az ujjlenyomatok.

  Kétajtós alul illetve felülfagyasztós hűtőszekrények:
  Az alulfagyasztós, méretüknek megfelelően arányosan elosztott készülékek kaphatók közvetlen hűtésű valamint Total No Frost változatban is. A felülfagyasztós, Total No Frost kivitel ideális megoldás, ha a hűtőtér nagy befogadóképessége a fő szempont.

  6th sense = 6. érzék hűtőgépeknél:
  A hűtőtér hőmérsékletváltozásait folyamatosan érzékelő rendszer segítségével hűtőgépeink biztonságosabbak és energiatakarékosabbak, mivel csak akkor hűtenek, ha meg kell akadályozni a hűtőtér hőmérsékletének emelkedését.

  A+ energiaosztály:
  Az A+ energiaosztályú Whirlpool hűtők és fagyasztók 25%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hasonló A energiaosztályú készülékek.

  Energiaosztályok:
  Az A-tól D-ig terjedő besorolás megmutatja, hogy mennyire energiatakarékos az adott készülék. Az A besorolásúak a legenergiatakarékosabbak.

  Total No Frost:
  Jegesedésgátló rendszer, mely párátlanítja, hűti és keringteti a levegőt a tárolótérben. Az ilyen készülékeket nem szükséges leolvasztani, továbbá a levegő keringtetése még egyenletesebbé teszi a hűtést, biztosítva ezzel az élelmiszerek még hosszabb frissentartását.

  Multi-flow rendszer:
  A Total No Frost és a 6. érzék rendszer kombinációjaként gondoskodik a hűtött levegő egyenletes és leghatékonyabb áramoltatásáról.

  Körkörös hideg:
  Ez a rendszer a hideg levegőt közvetlenül az ajtó belső felületére fújja, így az ott tárolt dolgok gyorsabban hűlnek le.

  Frissentartó rekesz:
  Alacsony hőmérsékletű és nedvességtartalmú rekesz a legromlandóbb élelmiszerek: húsfélék, felvágottak és halak tárolására.

  "Easy cube":
  Zárt, szelepes víztartállyal rendelkező jégkockakészítő a felülfagyasztós No Frost modelleken. Használatakor nincs csöpögés, a jégkockák az alsó tartórészbe való kiforgatásuk után sem fagynak össze.

  LCD azaz folyadékkristályos kijelző:
  A csúcskategóriás kombinált Whirlpool hűtőszekrényes kijelzői segítik a gépek programozását és tájékoztatnak a tárolótér aktuális hőmérsékletéről.

  Nyaralás üzemmód:
  Energiatakarékos működés, mikor is a készülék hűtőterében 12°C-os hőmérsékletet tart fenn, miközben a fagyasztórész tovább üzemel.

  Vendégség üzemmód:
  Italok gyors, mindössze 30 perc alatti lehűtésére ad lehetőséget a fagyasztórészben. A készülék a hűtés befejezésekor hangjelzéssel figyelmeztet.

  Gyorshűtés funkció:
  Nagyobb mennyiségű, illetve méretű élelmiszer is rövid idő alatt lehűthető ebben az üzemmódban. A funkció egy idő után lekapcsol és a hűtő működése visszaáll a normál üzemmódba.

  Gyorsfagyasztás funkció:
  Bekapcsolva a fagyasztótér hőmérséklete a szokásosnál jóval alacsonyabb hőfokot ér el, miáltal a fagyasztandó élelmiszer víztartalma gyorsabban és apróbb jégkristályokká alakul. Az eredmény: felengedés után is kiváló minőségű élelmiszer.

  Féltöltet (half load):
  Amennyiben csak néhány dolgot tart a fagyasztóban, üzemen kívül helyezheti az alsó ás felső fiókot, csak a középsőt üzemeltetve kevesebb energiával.

  Pizzarekesz:
  A Whirlpool egyes kombinált modelljeiben a fagyasztó ajtajában, két rekeszben lehet dobozolt élelmiszert tárolni, ezzel is javítva a helykihasználást.


  ELÖL- ÉS FELÜLTÖLTŐS MOSÓGÉPEK

  6th sense max = 6. érzék max mosógépeknél
  Érzékelős gép, mely további, az energia- és vízfelhasználást gazdaságossá tevő eszközökkel egészült ki (szivattyúszűrő, vízbevezetést érzékelők, program visszaállítás)

  6th sense = 6. érzék mosógépeknél
  A hatodik érzékes Whirlpool mosógépek a beállított programot a leggazdaságosabb energia- és vízfelhasználás mellett hajtják végre.

  A+ energiaosztály
  Az ebbe az energiaosztályba tartozó mosógép 10%-kal hatékonyabban hasznosítja az energiát, mint a normál készülék.

  LCD (folyadékkristályos) kijelző, memo és info gomb
  Segítségükkel könnyebbé válik a készülék használata (egygombos programválasztás), folyamatosan figyelemmel kísérhető a mosóprogram= info, továbbá akár saját program is létrehozható = memo.

  Gyapjúprogram
  Segítségével bármilyen gépben vagy kézzel mosható címkével ellátott gyapjúruha kimosható.

  Antibakteriális program
  80°C-nál magasabb hőmérsékleten a baktériumokat elpusztítva tökéletesen higiénikussá teszi a mosnivalót.

  Fehérneműprogram
  Segítségével mindenfajta fehérnemű kíméletesen és hatékonyan mosható.

  Késleltetett indítás
  Beállítható a programindítás időpontja, akár 24 órával későbbre is.

  Vasaláskönnyítés és gyűrődésgátlás
  Ez a választási lehetőség kíméletesebb mosással és centrifugálással, valamint több öblítővíz használatával látja el feladatát.

  A "Soft Opening" illetve "Easy Opening" dobnyitó rendszerek
  A Whirlpool felültöltős mosógépei közül ezekkel a dobnyitó rendszerekkel ellátott típusok dobajtaja könnyedén, akár egy kézzel is nyitható.


  Ajánlott termékek
  Gemini 001 Konyhai vágódeszka
  Hasznos információk
  Ajánlatkérő kérdőív
  Letölthető katalógusok
  Stíluskalauz
  Technikai újdonságok ismertetése
  Szakszavak értelmezése
  Használati utasítások letöltése
  Video lista
  Ínycsiklandó fotó galéria
  Rólunk írták
  Általános Használati Feltételek


  Weboldalunkon található áraink és készletinformációink folyamatosan változhatnak, ezért csak tájékoztató jellegűek.
  Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. A megrendelés leadása nem számít szerződéskötésnek, azon mindkét fél módosíthat.
  Jó böngészést kívánunk. | Adatvédelmi Tájékoztató | ÁSZF