WHIRLPOOL KONYHAGÉP MÁRKABOLT ÉS OUTLET
1133 Budapest, Dráva u. 6.
Nonstop információ és rendelésfelvétel:
(06-70) 222-9-222.
Tegyen egy próbát, HÍVJON MOST!
Akciós mintadarabok
Akciós utolsó dobozos darabok
Klímák/Légkondik
Sütők
Mikrohullámú sütők
Főzőlapok
Elszívók
Mosogatógépek
Hűtőszekrények
Fagyasztók
Mosógépek
Kávéfőzők
Szárítógépek
Víztisztítók
Konyhai kisgépek
Konyhai edények
Tisztítószerek
Főoldal Kapcsolat Szállítás Ajánlatkérés Kosár
StíluskalauzFUSION

A kiváló technológiával, innovatív funkciókkal és ultramodern megjelenéssel rendelkező fusion line sütők, mikrohullámú sütők, főzőlapok, párelszívók, mosogatógépek, hűtőszekrények és fagyasztók futurisztikus konyhai környezetet teremtenek a minimalista, mégis fejlett formai kialakításnak köszönhetően. A fusion konyha kiválóan ötvözi az acélt és az üveget, letisztult és műszakilag igényes kivitelben. mind a hagyományos, mind a mikrohullámú sütő sima felületű, 80 mm-es érintős kezelőlappal és rejtett fogantyúval, fejlett felhasználói kezelőfelülettel rendelkezik.Termékek »

AMBIENT

Az Ambient line a legmodernebb technológiai megoldásokat az egyszerű használattal ötvözi annak érdekében, hogy az elkészült étel mindig tökéletes legyen. A termékcsalád tagjai a hagyományos és az innovatív modern funkciók teljes tárházát kínálják. mindegyik elem a legjobb minőségű acélból ké- szült, amely letisztult eleganciát kölcsönöz a készülékeknek. A hagyományos és mikrohullámú sütő nyomógombos kezelőszervekkel rendelkezik, és az összes elem tökéletesen illeszkedik egymáshoz a még egyszerűbb, még élvezetesebb használat érdekében.Termékek »

GENESIS

A konyhai design irányzataival összhangban a Genesis line a tökéletes mód arra, hogy esztétikailag tökéletes harmóniát teremtsen bármely konyhában. modern hangulata és a szögletes vonalak vonzzák mindazok tekintetét, akik a kiváló minőséget keresik mind a forma, mind a funkciók terén. A termékcsalád hagyományos és mikrohullámú sütője új, vonzó felhasználói kezelőfelülettel rendelkezik, és lényegre törő szöveges kijelzővel, amelyre szívesen tekint az ember, ugyanakkor használata is élvezetes.Termékek »

ACTUAL

Az új Actual line legfőbb jellemzője a gyakorlatiasság, vadonatúj design, új funkciók valamint A energiaosztályú jellemzők. Sima, modern vonalvezetéssel, ergonómikus gombokkal és fogantyúkkal egyszerű funkcionalitást kínál, így könnyedén garantálhatóak a tökéletes sütési eredmények. technikai jellemzőket figyelembe véve pedig olyan megoldások jellemzik, melyek megfelelnek az A energiaosztály előírásainak. Tökéletes választás azoknak, akik szeretik a könnyen használható készülékeket és a modern vonalvezetést.Termékek »

RUSZTIKUS

A rusztikus termékcsalád a múltat idézi, de a legújabb technológiai megoldásokat rejti magában. Letisztult, lekerekített formák, hagyományos anyagok és rendkívül tiszta grafika biztosítják a készülékek időtlen szépségét, melyekben ugyanakkor a csúcstechnológia is helyet kap.Termékek »

Ajánlott termékek
Gemini 001 Konyhai vágódeszka
Hasznos információk
Ajánlatkérő kérdőív
Letölthető katalógusok
Stíluskalauz
Technikai újdonságok ismertetése
Szakszavak értelmezése
Használati utasítások letöltése
Video lista
Ínycsiklandó fotó galéria
Rólunk írták
Általános Használati Feltételek


Weboldalunkon található áraink és készletinformációink folyamatosan változhatnak, ezért csak tájékoztató jellegűek.
Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. A megrendelés leadása nem számít szerződéskötésnek, azon mindkét fél módosíthat.
Jó böngészést kívánunk. | Adatvédelmi Tájékoztató | ÁSZF